Aca Lukas održao najbolji koncert u karijeri, oglasio se pun utisaka: Malo sam se plašio!

04.11.2022

15:14

0

Folker je proslavio i rođendan, ali to nije razlog njegovih sinoćnjih pozitivnih emocija

Aca Lukas održao najbolji koncert u karijeri, oglasio se pun utisaka: Malo sam se plašio!
Copyright Hype Production

Aca Lukas održao je sinoć u Štark areni drugi veliki koncert ove godine u Beogradu, a s obzirom na to da je snimljena i prva klapa za njegov film "Kafana na Balkanu", te da je hala bila krcata, ispričao je zašto je ovaj spektakl bio drugačiji od svih.

Iako mu je bio i rođendan, koji je proslavio sa publikom, to nije bio jedini razlog zašto se i sam pevač na svom koncertu proveo vrhunski sa "Folk House bendom", a u organizaciji Hype produkcije.

- Imao sam mnogo koncerata u karijeri ali ovaj koncert je bio vrhunac, sve je bilo na svetskom nivou, sve je bilo tako dobro da ja nemam reči, od organizacije do ozvučenje, predobro. Svaka čast Hype – u, svaka čast meni, svaka čast nama. Mi smo svi jedno. Saša Mirković i ja smo taj tandem koji je toliko dobar, da u ovoj zemlji nemamo konkurenciju. Očigledno ih zato sve boli što radimo zajedno. Na sinoćnjem koncertu snimale su se i scene za film i seriju “Kafana na Balkanu”, malo sam se plašio, nisam znao kako će publika da reaguje ali je na kraju bilo fenomenalno i mislim da će ta scena biti “boli glava” - smatra Lukas, kome je na koncertu kao i prošli put, bila majka Vidosava da ga podrži, a prvi put je i dala izjavu za medije.

ATAImages/A. K.
Mladen Sovilj

Podsetimo, na bini se pojavio glumac Mladen Sovilj, koji će tumačiti lik Lukasa u filmu.Folker je na koncertu otkrio i da će se u filmu zvati - Peđa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike