Lukasa sa dužom kosom odavno niste videli: Pustio je da pada do struka (FOTO)

06.11.2022

15:41

0

Pevač je pre više od tri decenije imao drugačiji imidž

Lukasa sa dužom kosom odavno niste videli: Pustio je da pada do struka (FOTO)
Aca Lukas - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Aca Lukas na javnoj sceni je više od tri decenije, a na početku svoje karijere izgledao je daleko drugačije nego danas. Počevši od toga da je imao kosu do pola leđa, uvek uredno obrijan, par kilograma mršaviji, pa do toga i da je promenio i stil oblačenja. 

Naime, na Jutjubu postoji snimak iz davne 1995. godine kada Lukas peva numeru „Ajde Jano“, a tada je imao dugu ravnu crnu kosu do pola leđa, koju je u nekoliko navrata tokom nastupa pročešljao rukom. 

Danas, Lukas ima nešto kraću kosu, koju gotovo uvek drži vezanu u rep, pustio je bradu, i za razliku od pre tri decenije, ima nešto više kilograma nego tada. 

Inače, pevač je jednom prilikom u emisiji „Amidži šou“ napravio šalu na račun svog izgleda devedesetih:

- Tada sam još bio iole normalan, a kasnije, kada sam snimio „Pesmu od bola“, imao sam 57 kilograma, zna se zašto, da ne ulazim u te teške teme. Jeo sam jednom u četiri dana, nisam spavao, ludovao sam. Sada imam 84 kilograma.

Hype Production
Aca Lukas

Podsetimo, Aca Lukas je 3. novembra održao svoj rođendanski koncert, drugi po redu u ovoj godini u Štark Areni, a brojne scene sa ovog nastupa biće deo filma „Kafana na Balkanu”, koja govori o njegovom životu i karijeri

Glavna uloga u ovom ostvarenju je data glumcu Mladenu Sovilju koji je i bio jedini gost na pevačevom koncertu. U filmu, Lukas neće nositi svoje pravo ime, već će se zvati Peđa, što je novost koju je pevač otkrio na ovom nastupu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike