„Kikina drugarica je Tužilaštvu dala lažnu izjavu!" Majka pokojne jutjuberke očajna: Meni se nije ni javila!

08.08.2022

13:05

0

Nataša Đukić Veličković je ostala bez naslednice početkom decembra protekle godine, a tvrdnje da je podigla ruku na sebe je još više bole

„Kikina drugarica je Tužilaštvu dala lažnu izjavu!" Majka pokojne jutjuberke očajna: Meni se nije ni javila!
Nataša Đurkić - Copyright Printscreen „Redakcija"

Nataša Đukić Veličković, majka pokojne jutjuberke Kristine, i dalje tvrdi da se njena naslednica nije ubila. Gostujući u jednom jutarnjem programu, objasnila je kako njene sumnje oko slučaja ne bi bile ovolike „da je od Tužilaštva bar nešto uspela da dobije".

Ovom prilikom, takođe, dotakla se i priča o tome kako je Kika dva puta pokušala da okonča sebi život skokom s mosta. Prema njenim rečima, mlada devojka niti jedan pokušaj ne bi mogla da preživi, a tek dva.

- Ovo možda ne bih ovako transparentno objavila da sam ja bar nešto dobila od Tužilaštva. Nisu mi dali nikakav zvaničan dokument, niti su mi vratili telefon. To je izazvalo takvu bujicu u meni da sam ja to morala da uradim. Sve mreže je meni Kika otvarala i sve šifre su u dnevniku koji je nestao... Kika je bila trećina mene. Zamislite da devojka te konstitucije samo jednom skoči sa mosta. Da li bi preživela? Kamoli da je dva puta skočila. Da je ona jednom skočila, pa to ne bi brujala samo Srbija, već ceo svet. Kika je radila lajvove sa celim svetom i svi su nakon njene smrti slali telegrame saučešća. Niko ne veruje da je Kika digla ruku na sebe - istakla je, pa nastavila:

„Ko hoće da se ubije, taj to ne nagoveštava"

- Ja ne znam koji je to bolestan um mogao da izjavi da se Kika dva puta bacila sa mosta. U videu sam lepo objasnila da je Kika posle mnogo svađa sa dečkom rekla da će skočiti sa mosta. Sada zamislite, Kika je dva i po sasta stajala na mostu i čekala ga da dođe. Rekla mu je uzmi taj telefon koji stoji da ga ne bi uzeo neko drugi. Ko hoće da se ubije, taj to ne nagoveštava. Ona je dva i po sata čekala da on dođe. Kada je došao nazvao je mene i otišli su u bolnicu. Kika je istog momenta rekla doktorki da nije imala nameru da se ubije, već je samo htela da on dođe.

Kristina Kika Đukić, Printcreen/trovo.live
 

Sa druge strane smatra da je drugarica pokojne gejmerke kriva za celu tu priču.

- Ta cela interpretacija potiče od njene drugarice koja ne samo da meni nije ništa javila, već je i u tužilaštvu dala lažnu izjavu. Da je ona meni javila istog momenta da Kiki nije dobro, a da sam ja odgovorila da je meni danas rođendan i da mi ne pada napamet da idem. Možete sad da zamislite u očima javnosti koji sam monstrum od majke. Neko mi saopštava da mom detetu nije dobro, a ja ne mogu da idem jer slavim rođendan. Kada sam pitala tu drugaricu kada mi već nije javila u pet ujutru, zašto mi onda nije javila u pola jedan kada me je zvala i čestitala mi rođendan. Ona je na to odgovorila da se neseća ničega od šestog - ispričala je u „Redakciji" očajna majka, koja se zatim osvrnula i na modricu koju su videle njene ćerke tokom prepoznavanja tela.

„Među nama nije bilo tajni!"

- Kika je preminula 8. decembra između 15 i 17 časova. Uviđaj je završen uveče oko 23 sata. Obdukcija je rađena 10. ujutru, a sahrana je bilo 14. decembra. Na prepoznavanje su otišle moje ćerke Ivana i Jelena. Tek uoči pola godine, Jelena je došla iz Crne Gore i rekla mi je da Kika nije ličila na sebe i da je ispod levog oka bio odraz pesnice. Masnica je bila ispod desnog oka. Koji je poriv inspektora koji je pred desetoro ljudi rekao da nema kamera za video nadzor ili ove drugarice koje je slagala - izjavila je ona, pa zaključila rečima:

- Jedino što je Kika koristila i probala jeste skank. Kika je 2019. godine dobila da dva puta dnevno uzima bromazepan po tri miligrama. Sve zbog onoga što se dešavalo te i sledeće godine sa Bogdanom Ilićem odnosno Baki Prasetom. Odakle ekstazi u njoj? Ja sam znala kada je prvi put spavala sa dečkom ili kada je prvi put smotala. Nikakvih tajni nije bilo.

Nataša Đukić Veličković, Printscreen „Redakcija"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike