Zvanično saopštenje porodice Kike Đukić: U izveštaju sa obdukcije stoji ovaj uzrok smrti

12.12.2021

0

Najbliži članovi Kristinine familije ističu da je zbog nagađanja o detaljima tragično nastradale jutjuberke dovedeno u pitanje da li će se održati opelo

kiki x 3 - Copyright Printscreen Instagram/kikax3

Ugasio se jedan mladi život. Kristina Kika Đukić je tragično nastradala, a njena porodica je odlučila da se oglasi saopštenjem kojim je zamolila javnost da ne nagađa o tome šta se influenserki dogodilo i šta je uzrok smrti.

- Naše Kike više nema i to je nešto što na žalost ne možemo da promenimo. Ono što možemo da uradimo je da zamolimo medije, influensere, prijatelje i „neprijatelje“ da prestanu sa nagađanjima o tome šta se desilo i šta je uzrok smrti. U izveštaju sa obdukcije stoji da je uzrok smrti Nepoznat (šifra c1156-21). Na toksikološki nalaz se čeka i do 2 meseca, tako da pre toga nećemo imati informacije o tome šta se tačno desilo. Time što nagađate i pričate o tome da se Kika ubila doveli ste do toga da mi ne možemo da sahranimo naše dete i sestru jer Pop ne želi da održi opelo zbog informacija koje se šire u medijima - navodi porodica Đukić i upućuje apel na sve da se u javnost ne iznose nagađanja kako bi na dostojanstven način ispratili Kiku na večni počinak:

Printscreen Instagram/kikax3

- Uz ovaj izveštaj koji dostavljamo vama, patrijaršija će odobriti opelo, ali nažalost, molba se šalje poštanskim pismom i neće stići na vreme, odnosno do termina sahrane koji je u utorak u 13h. Ovim povodom molimo sve ljude, medije i crkvu da dozvole da se na dostojanstven način oprostimo od nje i sahranimo je prema običajima Srpske pravoslavne crkve - piše u saopštenju.

Printscreen/Facebook

Podsetimo, Kika je u noći između srede i četvrtka pronađena mrtva u stanu koji je iznajmljivala, a ova vest je potresla mnoge. Njeni prijatelji ne kriju da je gejmerka gotovo svakodnevno dobijala jezive pretnje i negativne komentare. Povodom rasvetljavanja ovog tragičnog slučaja, saslušan je i jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, koji je ranije bio u klinču sa gejmerkom. Mnogi su ga krivili za ono što se Kiki dogodilo, a on je u videu na svom Jutjub kanalu ispričao da su se njih dvoje pomirili i planirali saradnju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima