Maja Nikolić je vodila borbu za decu, živela bez alimentacije: Samohranim majkama treba dati orden!

21.11.2022

10:36

0

Pevačica je dugo bila na sudu

Maja Nikolić je vodila borbu za decu, živela bez alimentacije: Samohranim majkama treba dati orden!
Maja Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Maja Nikolić ima odrasle sinove, Lazara i Novaka, a svojevremeno se borila za starateljstvo o čemu je mnogo puta javno govorila.

Sada je otkrila kakav odnos danas ima s njima, kako provode vreme, ali je i pričala o alimentaciji za koju tvrdi da nije dobijala od očeva svoje dece.

- Moj sin Novak kuva, od njega sam naučila par jela. A zbog Laze sam morala da bacim tiganj, jer je pravio jaja na oko, sa kačkavaljem odozgo. On je nešto eksperimentisao, bilo je prelepo, ali tiganj je morao da se baci. Obojica vole da kuvaju - rekla je na početku, a zatim dodala koliko su posvećeni kući.

ATAImages/ Antonio Ahel
Maja Nikolić

 

- Oba sina su mezimci, ali volim ih na različiti način. Sa jednim odlazim na koncerte i u pozorišta, a sa mlađim u bioskop. Dele sa mnom svoje tajne, osetim kad se zaljube. Novak i Lazar su mi bili od pomoći kad mi je mama bila bolesna, pomažu mi, idu u nabavku, kuvaju, spremaju...

Iako iz njene priče može da se zaključi da joj je u životu sve lako, nekada nije bilo tako. Maja je ispičala kako je izgledao njen život samohrane majke u vreme kada nije imala toliko sredstava.

Kaže da nikad nije osećala gorčinu prema bivšim izabranicima kojima je rodila decu.

- Nisam nikad imala gorčinu. Samo sam se borila da moja deca što duže budu sa mnom. Ali odgajala sam oba deteta bez alimentacije, a svi znaju da sve samohrane majke u Srbiji treba da dobiju orden - zaključila je Nikolićeva u emisiji "Premijera-Vikend Specijal".

Borba za sina Lazara

Podsetimo, 2017. godine Majin sin Lazar, koji danas ima 14 godina, podneo je prijavu za nasilje protiv oca Vuka Kandića, te je pevačica tada dobila privremeno starateljstvo. Takođe, ona je i sa prvim suprugom Mirkom Šćepanovićem, s kojim je dobila Novaka (24) bila na sudu jer joj nije plaćao alimentaciju 19 godina. Pevačica je tada vodila parnični postupak protiv oca svog prvog deteta. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike