Maja Nikolić preklinje da se ukloni njen čuveni snimak, na kom peva na engleskom jeziku: Pomozite mi da se ispravi ova nepravda! (VIDEO)

29.10.2022

07:32

4

Autor: Marija Mitić

Pevačica kaže na da je na spornom snimku zapravo najviše nervira njegov naziv

Maja Nikolić preklinje da se ukloni njen čuveni snimak, na kom peva na engleskom jeziku: Pomozite mi da se ispravi ova nepravda! (VIDEO)
Maja Nikolić - Copyright Printscreen ,,Sceniranje"

Jedan od viralnih snimaka na Jutjubu, svakako je već godinama onaj na kojem Maja Nikolić peva pesmu Glorije Gejnor - I will survive. Što zbog njenih grešaka u izgovaranju reči na engleskom jeziku, što zbog prepoznatljivog stila pevanja, ovaj video jedan je od gledanijih i omiljenih kod publike. 

Ipak, Maja sada želi da se on ukloni jer smatra da joj je načinjena velika nepravda, najviše zbog naziva video snimka.

- Ovaj video na Jutjubu ima 994 hiljade pregleda. Hajde da ispravimo nepravdu i molim vas da svi prijavimo ovaj video da bi ga skinuli i izbrisali. Jer naslov da peva na izmišljenom jeziku, čime se pljuje moj lik i delo i ugrožava direktno moja karijera. Znate da sam najnagrađivanija pevačica Srbije i Crne Gore, Makedonije, Republike Srpske i svih prostora bivše Jugoslavije, kao i to da sam završila gimnaziju Svetozar Marković, kulturološko jezički smer za prevodioca sa svim peticama, u Nišu - napisala je Maja na Instagramu i nastavila:

 - Engleski jezik govorim kao maternji, osam godina sam živela u Americi, u San Dijegu i pohađala Stela Adler akademiju u Los Anđelesu. Jako je ružno da ovaj video godinama stoji na Jutjubu. Pomozite mi, molim vas, da ispravimo ovu nepravdu i da se video skine, što će se i desiti ako ga prijavimo - napisala je Maja, a da li će do toga i doći, ostaje da vidimo.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike