Maju Nikolić privodila policija: Pevačica bežala od manijaka, nije imala ličnu kartu, pa završila u pritvoru!

12.11.2022

08:21

0

Hit priča pevačice iz njene prošlosti koju je nedavno otkrila

Maju Nikolić privodila policija: Pevačica bežala od manijaka, nije imala ličnu kartu, pa završila u pritvoru!
grand_specijal_28012021_0047 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Maja Nikolić ispričala je nedavno kakva situacija ju je zadesila za vreme NATO bombardovanja, kada je prekršila pravilo i našla se na ulici u vreme policijskog časa.

Pevačica nije imala ličnu kartu u trenutku kada ju je policija zaustavila, pa nije mogla da dokaže ko je i šta je niti zašto se šeta po gradu u trenutku kada to nije dozvoljeno.

ATAImages/Antonio Ahel
Maja Nikolić

Naime, pevačica u momentu kad su je momci u plavom zaustavili u mraku nije imala ličnu kartu, pa tako nije mogla da dokaže ni ko je ni zašto se u nedozvoljeno vreme vrzma po mrklom mraku, jer su zbog vanrednog stanja pogašena sva svetla.

- Za vreme bombardovanja sam mnogo volela da treniram i svako veče sam trčala jer nisam mogla da podnesem da je Beograd noću pod mrakom. Da su sva svetla pogašena. Da je na snazi vanredno stanje - rekla je ona, pa otkrila da ju je te noći čak jurio i manijak:

- Ja sam tada živela na Karaburmi i trčala sam u periodu između osam i devet uveče. Po mrklom mraku. Tada me je jurio manijak. Nije mogao da me stigne. I dok sam bežala od manijaka, naišla je policija i ja sam zadihana pokušavala da im objasnim da me manijak juri. 

Youtube printscreen / Balkan Info
Maja Nikolić

Kako Maja dalje tvrdi, tada je nastala i anegdota koja ju je nasmejala, jer je policajci nisu prepoznali.

- Oni meni kažu: "Sad ulazi u maricu da ideš u policiju, da objasniš šta radiš na ulici u vreme vanrednog stanja". Ja kažem policajcu: "Ja sam Maja Nikolić, ja nisam tamo neka lujka s ulice." Kaže on meni: "Ako si ti Maja Nikolić, ja sam, bre, Elizabet Tejlor. Upadaj u tu maricu!" - priča Maja u "Balkan info".

Pevačica je otkrila da je nekoliko sati provela u policiji, pa se čak i družila sa ljudima.

Youtube printscreen / Balkan Info
Maja Nikolić

- Ja sam sedela do šest-sedam u policiji i čekala jutro da pišem izveštaj, da objasnim, da dokažem da tu živim, da sam ona Maja, koja je uveče pevala na mostovima, jer nisam imala ličnu kartu kod sebe. Družili smo se u pritvoru. I dolazi ujutru načelnik i pita ih zašto su uhapsili Maju Nikolić. Posle smo se smejali - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike