Nikolina Pišek progovorila o poslu i majčinstvu: Ja sam sada samohrana majka!

18.11.2022

15:03

1

Posle smrti supruga, ona se sama brine o naslednicama

Nikolina Pišek progovorila o poslu i majčinstvu: Ja sam sada samohrana majka!
nikolina pišek - Copyright Printscreen UNA TV

Voditeljka Nikolina Pišek se trudi da posle smrti supruga Vidoja Ristovića nastavi da živi normalan život. Najpre se vratila svom novinarskom poslu, ali i brizi o ćerkama.

S obzirom na to da živi u Zagrebu, a poslom je vezana za Beograd, Pišekova ističe da je potrebna velika organizacija i žrtva, a na sve to, otežavajuća okolnost je što je samohrana majka.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Pišek, Vidoje Ristović

- Organizacijski prilično umara i mnogo vremena konzumira. Uz to, sada sam po prvi put u životu samohrana majka u punom smislu te reči i to je zaista teško - ispričala je Pišek i dodala da se neprestano trudi da naslednice izvede na pravi put.

-  Jednom sam uspela i ponovno ću, iako je sada u puno težim okolnostima i zahtevnije - kazala je Pišekova za Story.hr.

Podsetimo, Nikolina ima dve ćerke, sedmogodišnju Unu Sofiju , koju je dobila s pokojnim istoričarom umetnosti i Hanu, iz veze s novinarom Markom Cigojem.

Posle smrti supruga, Nikolina vodi medijske bitke sa svekrom, Vitorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof, oko imovine. 

ATAImages/Amir Hamzagić
Nikolina Pišek, Miša Grof

- Nikolina je alava i gleda samo lični interes i novac. Verujem da će pokušati sve da otuđi, daće svom bratu ili nekome samo da Matea ne dobije. Ona je zlo i naopako! Ma ona je reinkarnacija jednog od koljača iz Jasenovca. Kao ucveljena, plače, a nosi cvetne haljine dok joj se muž nije ni ohladio - ispričao je Miša Grof za domaće medije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike