Sve transformacije Maje Nikolić: Kosa do ramena, vatrena crnka, zatim muška frizura, a danas plavuša (FOTO)

13.10.2022

21:45

0

Pevačica je baš volela da eksperimentiše sa izgledom

Sve transformacije Maje Nikolić: Kosa do ramena, vatrena crnka, zatim muška frizura, a danas plavuša (FOTO)
Maja Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mnoge naše javne ličnosti su od prvog pojavljivanja na sceni promenile ne samo izgled, već i imidž, te izgledaju gotovo neprepoznatljivo. Osim estetskih korekcija, filtera, drugačijih frizura, one su promenile i način šminkanja što umnogome doprinosi drugačijem izgledu.

Maja Nikolić je i te kako eksperimentisala sa svojim izgledom, te je na početku karijere bila vatrena crnka, da bi potom ošišala dugu kosu na mušku frizuru i ofarbala se u plavo. 

 

Početkom 2000-ih se ponovo vratila u crno, da bi pet godina kasnije pustila kosu i ofarbala se u nešto svetlije nijanse. Jedan vremenski period se šišala stepenasto, a zadnju deceniju se farba isključivo u plavo, a već duži niz godina se šiša na paž.

Po svemu sudeći, Maja je i te kako volela da eksperimentiše sa izgledom, ali se čini, da joj se današanja frizura ipak najviše dopada, s obzirom na to da je već duže vreme ne menja.

Podsetimo, Maja danas ima 47 godina, a ljubav prema muzici je počela od malih nogu. Ona potiče iz muzičke porodice i samo je nastavila tradiciju, a njena karijera traje pune tri decenije. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike