One su prve uz naše fudbalere - i dok su u Kataru! Ne zna se koja je lepša: Na jedno će posebno morati da obrate pažnju!

20.11.2022

18:45

0

Pored brojnih navijača i izabranice sportista svakako hrle na Svetsko prvenstvo

One su prve uz naše fudbalere - i dok su u Kataru! Ne zna se koja je lepša: Na jedno će posebno morati da obrate pažnju!
Sofija Milošević, Anastasija Ražnatović, Zorana Mladenović i Kristina Mitrović - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljevic/G.G. Instagram/Kristina Mitrović/Zorana Mladenović

Lepše polovine naših fudbalera takođe su, pored brojnih navijača, spakovale kofere i otputovale u Katar, ne bi li bodrile svoje momke i muževe. U publici, napominju pojedini mediji, moraće da paze kako se oblače, a ubrzo nakon što je Dragan Stojković Piksi saopštio spisak putnika, oglasila se - Kristina Maksimović, Nemanjina supruga, pa poručila:

- Katar, stižemo! Ponos, ljubav, sreća i najveća radost! Naš tata je najbolji na svetu. Uvek uz tebe ljubavi, samo mi znamo kroz šta smo prošli zajedno i koliko je ovo zasluženo.

Ovu je poruku ostavila uz čitav niz fotografija, a par je, inače, saznao kako očekuje drugo dete. U naručju je držala ćerku Andreu, s kojom i odlazi na Mundijal. 

 

 

Očekuje se da će u Katar da dođe i Sofija Milošević, izabranica Luke Jovića. 

- Deca i ja uskoro idemo u Katar da bodrimo Luku i Orlove. On je spremniji nego ikad i jedva čeka da takmičenje počne. Nadam se da će srpska reprezentacija da osvoji trofej ili makar da stigne do završnice Mundijala - izjavila je Sofija, prenosi „Pink.rs", nakon koje se nastavlja niz lepotica naših sportista i to sa - Kristinom, Mitrovićevom izabranicom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Aleksandar, koji se uspešno oporavlja od povrede, u srećnom je braku sa dve godine starijom Kristinom Janjić. Zajedno, dobili su troje dece.  

 

 

Marko Grujić je u srećnoj vezi sa Mijom Zeremski, a nedavno su dobili sina. Mia je, inače, proslavljena odbojkašica i očekuje se da će se pojaviti u Kataru. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Grujić (@misszeremski)

 

Filip Mladenović možda neće biti baš i startni levi bek, ali je u meču protiv Bahreina svakako pokazao da je spreman da pruži maksimum kad god za to dobije šansu - pa je upisao asistenciju. Sa izabranicom Zoranom, čiji se odlazak u Katar takođe očekuje, ima dva sina, a žive u Poljskoj. 

 

 

Supruga fudbalera koja se takođe često pojavljuje u javnosti je i Ana Rajković. Ona u braku sa golmanom Predragom ima dva sina, a na društvenim mrežama često objavljuje i atraktivne fotografije.

 

 

U Kataru bismo mogli da vidimo i Anastasiju Ražnatović, pevačicu koja je u skladnoj vezi s Nemanjom Gudeljom. 

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudej, Instagram printscreen/raznatovicanastasija
 

Od mlađih devojaka u Katar bi mogla da doputuje i Ema Radujko, koja je uplovila u vezu sa Urošem Račićem, te bila sa njim u Španiji i Portugalu, gde je vezista nastupao za Valensiju i Bragu.

 

 

Tu je i kapiten Dušan Tadić, koji je naglasio da će imati podršku oca u Kataru, ali nije isključeno da se na stadionu pojavi i njegova supruga Dragana Vukanac. Njih dvoje gotovo nikada ne objavljuju zajedničke fotografije, naglašavaju pomenuti mediji, ali su u srećnom braku već godinama i žive u Amsterdamu gde Dušan nastupa za Ajaks.

Poznato je da Nemanja Radonjić voli noćne provode i raskošan žibot van terena, ali je sreću u ljubavi konačno pronašao pored Isidore Kadijević. Mnogi je u javnosti nazivaju i „srpskom Kendal Džener", a često na društvenim mrežama objavljuje profi fotografije, jer se bavi modelingom.

 

 

Onaj koji neće imati podršku lepše polovine na Mundijalu je Sergej Milinković-Savić, koji je pre nekoliko dana dobio ćerku Irinu. Zbog porođaja će njegova supruga Natalija verovatno u kućnoj atmosferi pratiti Svetsko prvenstvo, a sa njom će svakako biti i naslednica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @natalija_ilic_

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike