Anastasija zbog ovoga odlučila - venčanica joj ne sme biti teška! Progovorila i o putu u Katar, gde će bodriti dečka (FOTO)

10.11.2022

21:05

1

Pevačica se našalila i kako je mrtva trka da li će danas-sutra na svadbu kasniti ona ili mladoženja

Anastasija zbog ovoga odlučila - venčanica joj ne sme biti teška! Progovorila i o putu u Katar, gde će bodriti dečka (FOTO)
Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Spremajući se za jednu glamuroznu proslavu, Anastasija Ražnatović je u razgovoru s drugaricom prvi put javno spomenula i potencijalno venčanje s fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Pevačica jeu okviru najave za „Ceca show" koji se emituje na televiziji „Blic" ispričala kako joj je haljina za „ivent" bila toliko teška, da za sigurno zna da danas-sutra treba da traži što laganiju venčanicu. 

Anastasija Ražnatović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ovde sam do 20, pa idem na Svetsko (prvenstvo u fudbalu). Biće uživanje. U poslednje vreme baš volim fudbal i jedva čekam da odem - počela je bila ona, pa se prisetila i odlaska u Španiju kod izabranika.

- Prvi put da sam malo upoznala centar. Ranije nismo mogli da napustimo periferiju, Nemanja nije mogao - objašnjavala je Ražnatovićeva, nakon čega je njena prijateljica konstatovala da je, znajući njih dvoje, uvek dobar provod, ma gde da se nalaze.

Zatim, najavila je i Nemanjin dolazak u Beograd.

- Trebalo bi da dođe uskoro u Beograd, zbog okupljanja reprezentacije. Jedva čekam da odem u Katar - prokomentarisala je, pa „potegla" priču o svadbi.

- Haljina za „parti" je bila prelepa, ali izuzetno teška. Tada sam se našalila sa svojim prijateljima da je ovo proba za svadbu i da zbog iskustva sa ovom haljinom neću imati tešku venčanicu - kazala je Anastasija pa se i našalila kako se ne zna ko bi na tu svadbu više kasnio, mlada ili mladoženja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike