Šta rade žene najplaćenijih srpskih fudbalera: Dizajnerke, direktorke, ali maksimalno posvećene porodici! (FOTO)

12.02.2022

07:45

3

Neke još strpljivo čekaju dan kada će i zvanično svojim izabranicima izgovoriti sudbonosno „da". Za to vreme svakako - grade uspešne karijere

Šta rade žene najplaćenijih srpskih fudbalera: Dizajnerke, direktorke, ali maksimalno posvećene porodici! (FOTO)
Kristina Mitrović, Jovana Đorđević, Ana Rajović Instagram / Profimedia - Copyright Instagram / Profimedia

Nije nepoznanica da fudbaleri vole lepe, kao i uspešne žene. Zajedno sa njima, u mogućnosti su da se ostvare kako poslovno, tako i privatno. One su im najveća podrška, majke njihove dece, koje se ujedno trude da i same „debelo" zarađuju.

Moda

Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića za kog se svojevremeno pisalo i kako je „najtraženiji fudbaler u istoriji", ostvarena je manekenka i fotomodel. Javnosti je poznata i iz spota Saše Kovačevića za pesmu „Kako posle nas", a oprobala se i kao voditeljka („Đavolja večera", emisija koja se emitovala na ružičastoj televiziji).

 

Jovana i Filip Đorđević MN press Printscreen Instagram/callmelolita
 

Sa druge strane, izabranica golmana Predraga Rajkovića osim kao model, rešila je da zarađuje i kao dizajnerka.

 

 

 

Ana je vlasnica jedne od najpopularnijih linija stvari za najmlađe i pored toga što je maksimalno posvećena porodici.

Društvene mreže

Još jedna od svakako najlepših žena izuzetno uspešnog fubalera je i Aleksandra Matić. Nemanja Matić i ona upoznali su se dok je još bila u srednjoj školi. Već dugi niz godina uživaju u bračnoj idili, a sudeći po njenom Instagramu, Aleksandra u stvari vodi lajfstajl blog na relaciji Srbija - Engleska.

 

 

 

Nije poznato da li od toga i zarađuje, ali u svoje objave često ume da uvrsti i koji skupoceni komad koji poseduje.

Marketing

Supruga Milana Borjana, Snežana, nije skrivala da je zbog porodice ostavila „ulogu" direktorke marketinga Partizana. Kako je objasnila, nikad se nije ni pokajala što je to uradila za svoju veliku ljubav kom je glavni oslonac kako na terenu, tako i kod kuće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

 

Kristina Mitrović, o kojoj se često priča kao o „ženi koja je ukrotila Mitrogola", takođe je jedna od posvećenih majki, pre svega.

 

 

 

Dragana Vukanac, izabranica Dušana Tadića, takođe živi život podalje od očiju javnosti, pa tako nije poznato mnogo šta o njoj. Osim što nije jedna od onih koje „šetaju skupe krpice", jasno je samo da joj je porodica apsolutni prioritet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @draganavukanac

Dušan Tadić MN Press
 

Muzika

Katarina Grujić je jedna od najsvežijih žena fudbalera, a koja se bavi pevanjem. Marku Gobeljiću je protekle godine izgovorila i sudbonosno „da". Sredinom decembra, par je dobio ćerku Katju.

 

 

 

Sa druge strane, koliko fudbaleri vole pevačice - mnogo ranije nas je uverila Jelena Karleuša, koja je od 2008. u braku s Duškom Tošićem.

 

Jelena Karleuša i Duško Tošić ATAImages/ Antonio Ahel
 

Jednom prilikom, baveći se upravo tom temom, 24sedam je kontaktirao psihološkinju Aleksandru Janković, te smo dobili odgovor otkad tačno „stoji" da su „muzika i sport društvo".

- Zaista postoji to da se „sličan sličnom raduje” u smislu prepoznatljivosti, problema koji donosi život javne ličnosti, uzajamnog razumevanja, obaveza koje posao koji je vrlo specifičan i u jednom i u drugom slučaju nalaže – počela je bila Aleksandra za naš portal, pa nastavila o tome kako je i sasvim normalno da se baš ova dva sveta najčešće „preklapaju”.

– Budući da sportisti i te kako izlaze, odlaze na koncerte, razna događanja, sasvim je normalno da tu negde i pronađu partnerku i da se uspostavi neka vrsta veze. Za sportiste je posebna ta disciplinovanost, model u kome postoji vrlo određena satnica i kako se kada ponaša, tako da se i zahteva da partnerka bude puna razumevanja u odnosu na tu njegovu satnicu.

- S druge strane i osoba koja je estradna zvezda takođe ima svoju vrlo specifičnu funkcionalnost, pa je to nekako obostrano - rekla nam je, između ostalog, ona, a više možete pročitati na OVOM linku.  

Gluma

Iako još nije i zvanično „stala na ludi kamen", glumica Mirka Vasiljević svakako je jedna od najpoznatijih i najuspešnijih žena fudbalera. Sa Vujadinom Savićem ima četvoro dece, dugo su zajedno...

Mirka Vasiljević ATAImages/Antonio Ahel
 
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić Antonio Ahel/ATAImages
 

Relativno brzo se, posle porođaja, priključila novim projektima.

Sofija Milošević, poznata manekenka i izabranica Luke Jovića, uskoro će postati mama po drugi put i, iako uživa u porodičnom životu, još nije i ozvaničila svoj brak na papiru. Posle porođaja zasigurno će se, kao i proteklog puta, prilično brzo vratiti poslovnim obavezama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike