Emina Jahović uputila brutalnu poruku bivšem suprugu i njegovoj novoj partnerki: Bila je ironična?

16.11.2022

17:38

0

Turski mediji presreli su pevačicu nasred ulice, a ona se tom prilikom dotakla odnosa sa bivšim

Emina Jahović uputila brutalnu poruku bivšem suprugu i njegovoj novoj partnerki: Bila je ironična?
Emina Jahović - Copyright ATAImages/ A.A.

Sve je zatekla vest da su se Emina Jahović i Mustafa Sandal 2018. godine razveli nakon deset godina braka. Osim uspomena, bivše supružnike vežu i dva sina, a na iznenađenje celokupne javnosti razvod nije prošao glatko, te su bivši supružnici završili na sudu. 

Emina je, navodno, prošle godine tužila turskog pevača jer nije plaćao alimentaciju za njihove sinove. Usledio je šok obrt, jer je Sandal pokrenuo kontratužbu i, prema pisanju turskih medija, dostavio dokaze da je, otkako su se razveli u junu 2018. godine, uplatio ukupno 1.8 miliona turskih lira (oko 115.000 evra).

Pevačica o razvodu nije mnogo želela da priča javno, ali je priznala da je sudski spor još uvek u toku. U međuvremenu, Mustafa se oženio svojom višegodišnjom partnerkom, dve decenije mlađom Melis Sutšurup.

Printscreen Instagram/yaemina
Emina Jahović i Mustafa Sandal

Emina je pre nekoliko dana prvi put progovorila o odnosu sa Mustafom, njihovim sinovima Jamanu i Javuzu, kada su je turski mediji zaustavili.

- Sa adolescentima je veoma teško, naročito kada su pod lupom javnosti kao Mustafini i moji sinovi. Zbog toga njih dvojica ponekad ostaju gladni naše pažnje, s obzirom na to da smo posvećeni i svojim obavezama. Mustafa trenutno provodi više vremena s mlađim sinom Javuzom, koji i više liči na njega - rekla je Emina, a onda je poželela sreću bivšem suprugu u novom braku.

- Mustafa, budi dovoljno srećan - bilo je sve što mu je poželela Jahovićeva, koja je nedavno govorila i o svom bolnom detinjstvu.

ATAImages/Antonio Ahel
Emina Jahović

Podsetimo, stravičan teroristički napad dogodio se pre nekoliko dana u Istanbulu, a Emina je svojim sugrađanima poslala poruku podrške.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike