Emina Jahović o terorističkom napadu u Istanbulu: Poslala poruku podrške, a još jedna pevačica je u strahu!

14.11.2022

10:38

0

Čitav svet je potresen dešavanjima iz Turske, a ona je sada uputila poruku podrške

Emina Jahović o terorističkom napadu u Istanbulu: Poslala poruku podrške, a još jedna pevačica je u strahu!
Emina Jahović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Stravičan teroristički napad koji je potresao čitav svet,dogodio se juče u Istanbulu na čuvenom šetalištu ''Istiklal''. U napadu je ranjena čak 81 osoba, a ubijeno je najmanje šest ljudi. 

Tim povodom, čekalo se oglašavanje naše poznate pevačice, koja je nakon razvoda od Mustafe Sandala sa sinovima nastavila život u Istanbulu.

Pevačica se saoseća sa svojim sugrađanima, i duboko je potresena zbog tragedije koja se dogodila juče na terirotiji Istanbula, te priznala koliko joj je žao zbog svega što je zadesilo turski narod.

- Emina Jahović je u razgovoru sa prijateljima komentarisala strašan teroristički napad koji se juče dogodio u centru Istanbula. Kaže da je duboko pogođena strašnom tragedijom i da se saoseća sa porodicama nastradalih i da se nada da se ovakav zločin više nikada neće dogoditi. Zabrinuta je zbog čitave situacije - rekao je za Telegraf izvor blizak pevačici, a potom je usledila i njena poruka podrške na Instagramu:

Instagram printscreen/yaemina
 

- Taksim - napisala je pevačica uz hešteg na bordo pozadini.

Osim Emine, o nemilom događaju oglasila se i grandova pevačica, koja godinama živi i radi u Istanbulu. Naime, Elma Hrustić se našla u blizini nemilog događaja koji se dogodio u nedelju, u delu Taksim.

Pevačica je priznala da strahuje, iako su njena porodica i ona dobro. Kako kaže, građani su uplašeni i vladaju  strah i panika od novog terorističkog napada. Mnoga javna okupljanja i manifestacije su otkazani.

- Ja živim u blizini Taksima, mogu reći da ono čemu smo svi juče svedočili je strašno. Prizori koji ljudi sa lica mesta plasiraju u medijima lede krv u žilama. Teško ranjeni i povređeni ljudi, dvoje dece bez ruku, bez glave. Zaista, strahota - rekla je pevačica.

 

Podsetimo, osoba koja je ostavila bombu na šetalištu u Istanbulu je uhapšena, rekao je ministar unutrašnjih poslova Turske Sulejman Šojlu, prenosi Anadolija. Najmanje šest osoba je poginulo u eksploziji, a 81 je povređena. Među povređenima i državljanka Srbije koji su pogodili geleri.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike