Emina javno prozvala bivšeg muža: Nije on ni u kakvoj krizi, ako bude, besplatno ću raditi za njega!

22.06.2022

13:11

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je prokomentarisala suđenje sa Mustafom, te neizmirene obaveze koje on ima prema njoj i njihovoj deci

Emina javno prozvala bivšeg muža: Nije on ni u kakvoj krizi, ako bude, besplatno ću raditi za njega!
Emina Jahović - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Emina Jahović odlučila je da ovog leta odmara i napuni baterije za predstojeće obaveze. Ona će nekoliko meseci poštedeti sebe posla, ali i svega što je za nju u ovom trenutku toksično.

- Uključujući i posao, toksične veze i nepotrebne glavobolje. Nepotrebne ljude, nepotrebnu svaku stvar - kaže ona.

Na sreću, album je već privela kraju tokom zime, kada joj je, kako kaže, navrla inspiracija u naletu emocija.

ATAImages/ A.A.
Emina Jahović

- Imala sam sreće što sam već napisala neverovatan album, kada sam bila inspirisana za njega, sa tim teškim stanjem uma... Zimsko vreme ‘22. Pesme su spremne i pune emocija kroz koje sam morala da prođem u poslednje vreme... Nije bilo lako, ali mi je bilo dragoceno da uhvatim taj trenutak i pretočim ga u reči i još bolji zvuk.

- Sazrela sam, naučila sam mnogo. Sada se bavim pronalaženjem mira, recimo smirenosti pred oluju za neverovatan projekat koji zahteva pažnju i kreativnost - priča pevačica i osvrće se na želju fanova da objavi novi album i napravi veliki solistički koncert u Areni.

ATAImages/ A.A.
Emina Jahović

- Verujte mi, spremam se za to... Mentalno i fizički da mogu da pružim samo najbolje, ažurirano energetskom bombom koja će vam oduvati um. Nikada se ne šalim kada je muzika u pitanju, ali svakom umetniku je potrebno vreme da pruži ono najbolje, a ja nisam, niti ću ikada biti neko ko će da radi bilo šta samo da bih bila u centru pažnje. To mi se nikada i nije dopadalo. Samo kada iskreno imam šta da kažem kroz svoju muziku. To je moj način... Ne zanima me ništa drugo - rekla je ona.

Prema njenim rečima posle svega shvatila je da ceni život.

- Sada samo slavimo život i osećam zahvalnost za sve što imamo ili nemamo. Univerzum radi samo za nas, nikada protiv... Volim vas sve...- istakla je ona.

Emina je takođe progovorila i o suđenju sa bivšim suprugom, Mustafom Sandalom, zbog neisplaćenih alimentacija za njihove sinove kako je on nedavno napravio gala svadbeno veselje, da se zaključiti da mu novca ne manjka.

ATAImages/ A.A.
Emina Jahović

- Još se sudimo i nadam se da će pravda pobediti! Nije on ni u kakvoj krizi. Evo, ako jednog dana bude imao finansijske probleme, radiću besplatno za njega - rekla je Emina za Blic.

Podsećanja radi, osim suđenja oko neisplaćenih alimentacija, Emina i Mustafa vode spor i oko vile na Bosforu vredne 16 miliona evra,, te muzičkog studija  koji su kupili za četiri miliona evra.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike