Emina rasplakala sve usred programa u Turskoj! Bolni detalji odrastanja pevačice: „Nikad se nismo okupili kao porodica" (VIDEO)

25.03.2022

14:06

1

Mnogi su se potresli pošto su saznali za detalje iz njene prošlosti

Emina rasplakala sve usred programa u Turskoj! Bolni detalji odrastanja pevačice: „Nikad se nismo okupili kao porodica" (VIDEO)
Copyright Emina Jahović ATAImages/Antonio Ahel

Emina Jahović je kao gošća jedne televizije u Turskoj rasplakala mnoge pošto je ispričala svoju životnu priču. Pošto se dotakla odrastanja u Novom Pazaru uz oca Nusreta, majku Seniju, sestru Sabinu, te brata Mirsada Jahovića Turkdžana, svi su briznuli u plač pošto su, pre svega, čuli - da oni nikada nisu bili na okupu kao porodica.

Pevačica je, inače, najmlađe dete svojih roditelja. Bez oca je ostala kada joj je bilo 18 godina.

- Ceo svoj život živim razdvojena od porodice. Nikad nismo bili na jednom mestu zajedno, nikad - počela je Jahovićeva u emisiji.

- Moj otac je preminuo kada sam imala 18 godina. Brat i sestra su otišli na studije. Brat je došao u Tursku da igra košarku, a sestra je otišla na fakultet da studira medicinu. A ja sam ostala sama sa majkom i brinula se o njoj sedam, osam godina.

- Uopšte, na primer, nisam proživela svoje detinjstvo. Kada kažu: „Možda stvarno ne bih uspela u životu da nisam ostala tako beznadežna". To je stvarno tako. Kad te život jednom dole povuče i udari o dno, doživiš šok, ali odande odskočiš i ustaneš. To je tako. Zato ponekad te teške i negativne stvari koje smo doživeli moramo pretvoriti u pozitivne. Samo tako postajemo jaki. Dakle, proživljavajući bol. Jer to je život... - pričala je Emina, dok su ljudi oko nje lili suze.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike