Bivši suprug Emine Jahović se oženio dve decenije mlađom plavušom: Evo šta za to vreme radi pevačica (FOTO)

03.06.2022

20:06

1

Autor: Marija Mitić

Zaljubljeni par tek očekuje dvodnevno gala svadbeno veselje

Bivši suprug Emine Jahović se oženio dve decenije mlađom plavušom: Evo šta za to vreme radi pevačica (FOTO)
mustafa - Copyright Printscreen Instagram/ mustafasandal

Bivši suprug Emine Jahović, turska pevačka zvezda, Mustafa Sandal oženio se danas novom izbranicom, 19 godina mlađom Melis Sutšurup.

Zaljubljeni par jedno drugom je izgovorio "sudbonosno da" u Amabasadi Turske u Rimu, a sa intimne ceremonije oni su podelili i fotografije, što možete pogledati OVDE!

Za najradosniji dan u životu Melis je obukla beli komplent, sako i pantalone, a preko lica je imala i belu mrežicu, dok je Mustafa bio u crnom elegatnom odelu.

Printscreen Instagram/melisutsurup
Melis Sutšurup

S druge strane, dok je srećan par danas objavljivao fotografije sa venčanja, na Instagramu se oglasila i Emina, koja je postavila fotografije sa ručka iz jednog hotela u Parizu, (što možete pogledati OVDE) a kada je reč o tome ko joj pravi društvo, ostala je misteriozna.

Printscreen Instagram/yaemina
Emina i Mustafa Sandal

Inače, Melis i Mustafi tek je u planu veliko svadbeno veselje, koje će trajati od 10. do 12. juna i odigraće se u luksuznom hotelu u letovalištu Marmaris.

Na pevačevom drugom svadbenom veselju biće oko 80 zvanica, a za sve njih mladenci su organizovali smeštaj, kao i avionski prevoz. Najpre će biti upriličeno "Grčko veče" 10. juna, u restoranu istog hotela, dok će venčanje obaviti sutradan u bašti, a potom će veselje upriličiti na plaži. Venčanje će se završiti s "divnim ručkom narednog jutra", navodi se u pozivnici.

Printscreen Instagram/melisutsurup
Mustafa i Melis

Kako se dalje pisalo u turskim medijima, Mustafa će snositi troškove ovog raskošnog venčanja, koji iznose blizu svoti od 200 hiljada evra.

Podsetimo, Melis i Mustafa u vezi su pune tri godine, a verili su se u februaru i to u strogoj tajnosti. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike