Ovde bez 500 evra ne možeš ni da se opružiš! Detalji Emininog odmora u Turskoj: Pevačica dobila i jahtu na korišćenje!

30.07.2022

11:29

1

Sa sobom je povela sinove Jamana i Javuza i maksimalno im je posvećena

Ovde bez 500 evra ne možeš ni da se opružiš! Detalji Emininog odmora u Turskoj: Pevačica dobila i jahtu na korišćenje!
Emina Jahović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Emina Jahović odmara u Turskoj sa sinovima Jamanom i Javuzom. Kako bi im sve bilo pozaman, pevačica je još protekle godine rezervisala rizort u kom odsedaju svetske zvezde, a koji garantuje da će sva zabava - moći da se odvija podalje od znatiželjnih pogleda. Kako se navodi, ovde ne postoji ni samo prenoćište jeftinije od 500 evra, a na raspolaganju im je i jednako pivatna jahta, poseban balahin na plaži i danonoćna posluga.  

- Emina je odmor u ovom kompleksu, gde odsedaju i svetske zvezde, rezervisala još prošle godine jer su liste čekanja duge i ne može se svako na njoj naći. Reč je o kompleksu koji ima strogo čuvanu privatnost gostiju i to je ono zbog čega i mnoge holivudske zvezde hrle u njega. Ovde ne postoji soba u kojoj noć košta manje od 500 evra po osobi, a nisam siguran koju je Emina uzela jer cene dosežu i do dve hiljade evra. S obzirom na to da je odsela sa sinovima, njen račun će biti milionski ako govorimo u dinarima, kaže naš izvor koji se poslovno zatekao u ovom hotelu svega dva dana - tvrdi insajder za „Blic" pa nastavlja o pogodnostima koje Emina tamo ima zajedno sa svojim naslednicima. 

- Ona ima i privatnu jahtu, koja joj je na usluzi sve vreme, pa često sa mališanima odlazi u skrivene uvale i obilazi plaže u okolini. Uživo je lepa, a o tome koliko je zgodna da ne pričamo. Vrlo je posvećena sinovima. Oni imaju poseban baldahin na plaži u kojem oko njih obigravaju konobari za sve što im tokom dana treba od hrane i pića do usluga masaže ili razonode za decu. Emina čak vozi i džet ski, vidi se da je ljubitelj adrenalina.

Prema daljim napisima, za Jahovićevom se mnogi okreću, ali je u muškom društvu niko nije video. 

- U rizortu ima mnogo negovanih i lepih žena, sve su to pripadnice lepšeg pola koja vode računa o sebi i imaju debeo novčanik ili su bogato udate pa su svoj izgled korigovale kako im odgovara. Ipak, Emina ima harizmu i kada prođe, retko ko se ne okrene za njom - objašnjava izvor za pomenute medije i dodaje da samo posebna vrsta kafe koja se služi u ovom rizortu sa mlekom najvišeg kvaliteta košta 80 evra.

Inače, Emina ne zarađuje samo od svojih nastupa - privatan biznis igra i te kako važnu ulogu. 

- Emina je dosta uložila u sve od biznisa sa kozmetikom do pesama i stajlinga, ali je sve lagano krenulo da joj se vraća. Nije joj lako sa dva deteta i načinom života, kako je navikla da živi, ali sebi može da priušti mnogo toga, pa i letovanje za koje me pitate. Znam da je dugo čekala na odlazak u taj rizort, ali tačne cene ne znam, mada i da znam ne bih ih otkrivala - naglašava izvor blizak Jahovićevoj, pa zatim objašnjava kako zvezda mezimcima o bivšem suprugu priča samo u superlativu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Dok u jeku iščekivanja sudskog epiloga koji je Emina pokrenula protiv oca svoje dece, Mustafe Sandala, zbog neplaćanja alimentacija, svi bruje o odnosu bivših supružnika, ali ona se, prema navodima, priprema na sve u tišini. 

- Emina skoro da nema komunikaciju sa Mustafom zbog svega što je uradio, ali sinovima ne brani da čuju i viđaju sa njim. Spremna je za svaku vrstu dogovora ali je advokatima prepustila borbu na sudu. Ipak, on je otac njene deci i šta god mislila o njemu, to neće pričati sinovima. Oni znaju da ga je tužila zbog alimentacija, ali ona pred njima ne govori ružno. Misli da oni sami treba da procene i da su dovoljno odrasli da to i učine - zaključuje insajder. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike