Snežana Borjan se pojavila kao Kim Kardašijan i zbunila sve!

14.11.2022

12:26

0

Uspela je u nameri da zaliči na najpoznatiju starletu sveta

Snežana Borjan se pojavila kao Kim Kardašijan i zbunila sve!
Snežana Borjan i Kim Kardašijan - Copyright 24sedam/Profimedia/Instagram_snezanafi

Planetarno popularna starleta Kim Kardašijan, godinama unazad privlači pažnju svojim modnim izrazom. Inostrani i naši mediji dosta je porede sa Jelenom Karleušom, a rijaliti zvezda je nedavno dobila i nagradu udruženja američkih dizajnera za inovatora u modi. Kim je ostala verna svom stilu, te je tom prilikom obukla lateks mini-haljinu preko koje je bio crni PVC materijal. 

Budući da diktira modne trendove u svetu, Kim neretko posluži kao inspiracija, kako svetskoj, tako i na našoj javnoj sceni.

Naime, supruga fudbalera Milana Borjana, Snežana Borjan poslednjih meseci svojim javnim istupima privlači pažnju javnosti, a sada je otišla korak dalje i od glave do pete iskopirala stajling Kim Kardašijan, sa nedelje mode u Milanu

Profimedia
Kim Kardašijan

Snežana je ponela haljinu koju je Kim nosila na reviji ''Dolče i Gabana'', na nedelji mode u Milanu, međutim to nije sve, jer Snežana je iskopirala i starletinu frizuru, a efektna šminka doprinela je tome da u potpunosti zaliči na Kim.

Svojom pojavom napravila je opštu pometnju, a mnogi su se zapitali da li se Kim Kardašijan zaista pojavila na događaju u Srbiji, budući da je očigledno želela da izgleda kao Kim od glave do pete.

Međutim, srebrno-šljokičava haljina možda jeste savršeno izgledala na Instagramu, ali sve je palo u vodu kada se na internetu pojavio snimak na kom planetarno popularna starleta zbog uske haljine ne može da se popne uz stepenice. Mreže su se usijale od komentara kad je ovaj video obljavljen, a gotovo niko nije komentarisao zavodljivu kreaciju koju potpisuje upravo modnoi dvojac Dolče i Gabana, svi su se bavili starletinim mukama na stepeništu.

 

https://www.tiktok.com/@steph_shep/video/7147437241168825646?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7151390351642461701

 

U nastavku teksta možete glasati kojoj plavuši bolje stoji uska srebrna haljina sa dubokim prorezom:

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike