Najteže bitke za najjače vojnike! Hod Kardašijanove u uskoj haljini je nešto najsmešnije što ćete videti danas: Gega se i poskakuje (VIDEO)

27.09.2022

08:22

0

Autor: Marija Mitić

Starleta je na Nedelji mode u Milanu pokušala da izgleda glamurozno ali sve je palo u vodu kada je krenula da korača

Najteže bitke za najjače vojnike! Hod Kardašijanove u uskoj haljini je nešto najsmešnije što ćete videti danas: Gega se i poskakuje (VIDEO)
profimedia-0725999333 - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan predstavila je na Nedelji mode u Milanu svoju kolaboraciju sa popularnim brendom Dolče i Gabana - kolekciju "Cia, Kim". Za ovu posebnu noć odabrala je i posebnu kreaciju - dugu, usku, svetlucavu haljinu u kojoj je izgledala besprekorno.

Ipak, sva lepota starlete pala je u vodu kada je krenula da hoda. Naime, Kim je haljina bila toliko uska da je jedva koračala, a kada je trebalo da se popne uz stepenice - to je tek bilo urnebesno.

Kardašijanova se trudila, išla sitnim koracima, poskakivala, ali zaista nije mogla da korača. U nekom trenutku joj je neko od saradnika malo zadigao haljinu kako bi joj pomogao, međutim stvar je bila tek malo bolja.

@steph_shep

I’ll let you caption this ⬇️

♬ Funny Song - Cavendish Music

U snimku se takođe vidi i kako ona jedva ulazi u automobil, pa seda u poluležećem položaju jer - ne može drugačije.

Video hoda Kim Kardašijan na Nedelji mode u Milanu postao je viralan, a komentari korisnika su i više nego zanmiljivi.

- Njeno viđenje glamura je komedija; Bog daje najteže bitke svojim najjačim vojnicima; Kim će uraditi sve za izgled; Njen tim treba da bude otpušten jer je nisu nosili na stepenicama - bili su tek neki od komentara, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu iznad.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike