Dame sa estrade vole da troše novac na skupe torbe i cipele: Daju za njih na desetine hiljada evra! (FOTO)

28.09.2022

06:30

5

Ovih dana bili smo svedoci da su neretko zalazile u luksuzne radnje širom sveta

Dame sa estrade vole da troše novac na skupe torbe i cipele: Daju za njih na desetine hiljada evra! (FOTO)
brena ceca anastasija prijovic copy - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Poznate ličnosti, a pogotovo dame sa naše estrade, ne žale novac na skupe krpice, a pogotovo torbe i cipele. Proteklih dana bilo je nekoliko javnih događaja na kojima smo mogli da ih vidimo u punom sjaju, a pažnju su privukli i njihovi aksesoari.

Ceca i Anastasija Ražnatović

Majka i ćerka u poslednje vreme često idu zajedno na javne događaje, a proteklog vikenda bile su na svadbi Mihajla Šaulića. One su se pojavile nešto kasnije u odnosu na ostale goste, ali su svakako privukle pažnju. 

Osim sjajnim odevnim kombinacijama, aksesoari u vidu torbi koje su nosile zapale su za oko modnih znalaca.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca i Anastasija Ražnatović

Ceca se za ovu priliku odlučila za crnu "Guči" torbu, za koju je izdvojila nešto preko 1.100 dolara. Inače, pevačica je poznata po tome da voli da kupuje brendirane torbe, u koje ulaže dosta novca.

Njena ćerka Anastasija se, s druge strane, odlučila za torbu brenda "Dior", a za nju je izdvojila čak 4.300 evra, što je pokazala i naša pretraga na internetu kada je cena ove torbe u pitanju. Zanimljivo je da ju je uklopila uz odelo koje je njena majka nosila jednom prilikom kada je nastupala sa Šabanom Šaulićem, o čemu više možete pročitati OVDE.

Lepa Brena

Pevačica je u ponedeljak promovisala svoj novi biznis - liniju čarapa za žene. Svojom pojavom zasenila je sve, a nikome nije promakla njena "Birkin" torba.

Svi modni znalci znaju da je ova marka na samom vrhu kada su torbe u pitanju, a da njihova cena nije uopšte mala. Kada je u pitanju konkretno Brenin izbor, za ovo zadovoljstvo je iskeširala čak 11.000 dolara!

Aleksandra Prijović

Popularna pevačica došla je da podrži svekrvu Lepu Brenu u njenoj, gorepomenutoj poslovnoj avanturi.

Prija je obukla crne, jednostavne pantalone, koje je upotpunila sakoom u istoj boji i nešto svetlijom košuljom, dok je na licu imala naočare za sunce.

Ipak, najviše pažnje privukle su njene ravne cipele brenda "Šanel". Na sajtu ovog brenda stoji da ova udobna obuća košta nešto preko 2.000 evra. No, tu se Aleksandra nije zaustavila.

M.M./ATAImages
Aleksandra Prijović

Uz sve to, ona je ponela i torbu istog brenda kao što su njene cipele, ali koja je od njih mnogo skuplja. Naime, ona se kreće oko 4.000 dolara.

Viki Miljković

Pevačica, a odnedavno i agent za nekretnine, nikada nije spadala u red onih koji se hvale svojim skupocenim torbama i garderobom. Istini za volju, modni kritičari joj često nisu bili ni blagonaklonjeni.

Ove nedelje počelo je snimanje nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a Viki je na jednom od njih prošetala "Šanel" torbicu kojom se počastila.

Antonio Ahel/ATAImages
Viki Miljković

Za nju je, sudeći po sajtu ovog brenda, iskeširala 3.600 dolara. S obzirom na to da je doživela veliki uspeh u prodaji nekretnina, može se reći da je Viki ovo i zaslužila.

Ana Bekuta

Uvek je važila za damu od stila, iako nikada nije patila od toga da mora da šeta razne brendove. Tako je i ovog puta. Ana se pojavila na snimanju "Zvezda Granda" u utorak, noseći torbu koja je privukla pažnju okupljenih ispred studija u Košutnjaku.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Bekuta

Da je Ani bitnije da može da spakuje u torbu sve što joj treba umesto kog će brenda ona biti, govori činjenica da je za ovaj model izdvojila nešto čitavih 185 evra. U odnosu na njene koleginice, može se reći da je prošla prilično jeftino, a i ima zanimljivog medu na pozadini.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike