Melina je kopija svoje majke, a ona nije podržavala njenu ljubav sa Harisom (FOTO)

28.12.2021

20:23

0

Bez obzira na generacijski jaz od 30 godina, kreatorka i pevač uživaju u skladnom braku

Melina je kopija svoje majke, a ona nije podržavala njenu ljubav sa Harisom (FOTO)
Melina Džinović - Copyright Melina Dzinović, 24sedamKatarina Mihajlović

Modna kreatorka Melina Džinović i pevač Haris Džinović bez obzira na generacijski jaz od 30 godina, uživaju u skladnom braku skoro dve decenije. Da ljubav ne broji godine, oni su pravi primer, ali njihovu ljubav su u početku branili Melinini roditelji. 

Pre nego što se udala, Melina se prezivala Galić, a oni koji su joj upoznali majku kažu da je kreatorka njena kopija. Majka Meline Džinović aktivna je i na društvenoj mreži Instagram i svojoj ćerki je velika podrška u svemu. Ukoliko biste pretražili Elmin profil, lako biste uočili da je ćerka baš od nje nasledila lepotu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elma Galić (@galicelma)

 

Inače, Melinini roditelji su smatrali da je zet previše star za njihovu ćerku, ali su vremenom Elma i Sulejman Galić promenili mišljenje i danas su u odličnim odnosima sa Harisom. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

- U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - pričao je svojevremeno Haris u intervjuu za „Gloriju” i otkrio da je Melini to jako teško padalo:

- Sećam se da sam joj govorio: „Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije!” Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku - otkrio je on istakavši da su ga roditelji njegove supruge naposletku prihvatili.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike