Ćerka Meline i Harisa Džinovića voli skupo! Za stvari s potpisom Kim Kardašijan ne pita šta košta (FOTO)

23.11.2021

20:46

0

Mnogi su se zadržali na ceni pošto su videli šta je Đina „pikirala"...

Ćerka Meline i Harisa Džinovića voli skupo! Za stvari s potpisom Kim Kardašijan ne pita šta košta (FOTO)
Melina i Haris Džinović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Naslednica poznatog para Meline i Harisa Džinovića, Đina, izgleda je rešila ozbiljno da se potroši - birajući modele iz kolekcije Kim Kardašijan. Sudeći po njenim Instagram storijima, komplet za spavanje od 7.500 dinara, ženske bokserice i brushalter od 7.300... Najviše su joj se dopali, a kao neko ko gotovo i ne pita koliko košta kada su atraktivne stvari u pitanju - sigurno se neće i zadržati samo na želji.

Mlada Đina je, inače, nedavno „pokupila" komad odeće od 90.000 dinara, pa tako i „zaradila" status nekoga ko zaista voli skupe stvari.

Instagram screenshot Đina Džinović
 
Instagram screenshot Đina Džinović
 

Na društvenim mrežama, inače, prati je i više od 100.000 ljudi i njeni snimci su i te kako gledani. Jednom prilikom, progovorila je za „Blic" o tome da li oseća odgovornost zbog svog uticaja na mlade, te kakvi su joj dalji planovi, jer ima tek 17 godina.

- Rekla bih da sam samo obična devojka, koja ima velike snove. Sve što radim na društvenim mrežama iskreno je i spontano, što i jeste bila moja ideja od početka. Ponekad sam hirovita, pomalo i impulsivna, ali sam najčešće vedra i veoma jednostavna devojka - ispričala je ona.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike