Elegancija i luksuz: Zavirite u dom Emine Jahović u Turskoj u kom živi posle razvoda (FOTO)

21.10.2021

12:48

0

Pogled na Bosfor ostavlja bez daha, a pevačica je vodila računa o svakom detalju

Elegancija i luksuz: Zavirite u dom Emine Jahović u Turskoj u kom živi posle razvoda (FOTO)
emina jahovicc - Copyright Instagram printscreen/yaemina

Pevačica Emina Jahović je, udajom za čuvenog turskog pevača Mustafu Sandala, potpuno promenila svoj život. Ona se preselila u jedan od najvećih gradova Turske, Istanbul gde i danas, nakon razvoda, živi. 

Njen dom, u koji se uselila nakon što se ugasila velika ljubav sa pevačem sa kojim je dobila dvojicu sinova, oličenje je prefinjenosti, a Emina je svaki detalj pažljivo odabrala kako bi sebi i svojim naslednicima obezbedila prijatan prostor za uživanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Njen novi dom nalazi se u blizini mesta gde je nekad živela sa porodicom, a sve to kako bi njena deca mogla da budu blizu oca i često ga viđali.

Na društvenoj mreži Instagram pevačica je objavila nekoliko fotografija iz svog doma, te smo tako mogli da vidimo da je uređen minimalistički i u modernom stilu. Kada su boje u pitanju, dominira bela, kao i krem tonovi, koji čine da ceo prostor izgleda elegantno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Ogledala sa zlatnim ramom, mermerni zidovi, zastakljena bašta su samo delovi pažljivo uređenih kutaka u njenom malom carstvu.

No, ono što zasigurno najviše prija pevačici i u čemu uživa je terasa sa koje se pruža pogled na Bosfor. Nema sumnje da Emina uživa dok ispija prvu jutarnju kafu u prizoru koji joj unosi mir. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Inače, kuća u kojoj je Emina živela sa Mustafom pre nekoliko godina vredela je čak 700.000 evra, a pevačici nije bio problem da se prilagodi manjem prostoru koji odiše toplinom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike