Moderno i luksuzno: Dom Ane Sević na Vračaru bi poželeli mnogi, a jedna zlatna prostorija je samo za nju (FOTO)

02.11.2021

08:15

1

Pevačica je sa svojim suprugom napravila sebi pravu oazu mira

Moderno i luksuzno: Dom Ane Sević na Vračaru bi poželeli mnogi, a jedna zlatna prostorija je samo za nju (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Ana Sević, koja je trenutno u drugom stanju i čeka svoje treće dete, našla je mirnu oazu u srcu Vračara. Ona uživa u domu koji deli sa suprugom Danielom Nedeljkovićem i ćerkama Lorenom i Senom, a koji je sređen po njihovom ukusu.

Njih dvoje žive u Danielovom stanu na Vračaru, a ono što se prvo može primetiti po fotografijama koje je Ana objavljivala na svom nalogu na Instagramu jeste da je u potpunosti sređen moderno. 

Zanimljivi komadi nameštaja, poput nesvakidašnje police koja se nalazi ispod televizora, kao i interesantne umetničke slike na zidovima, čine da njihov dom izgleda svetski. 

 

Ipak, deo koji Ana zasigurno najviše voli jeste njen veliki garderober, u kom dominiraju zlatni tonovi. Ona ga je sredila baš po svojoj meri, te brendirane krpice, cipele i torbe koje je tokom godina kupovala, imaju posebno mesto.

Ono što ne može da se ne primeti jeste i to da se svuda po stanu nalaze ramovi sa fotografijama devojčica koje čine njihov život lepšim, a uskoro će se, kako se navodi, u njega useliti još jedna damica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike