Zavirite u kupatila poznatih: Od manekenke tražili da se okupaju u njenoj kadi, a evo gde pevač odmerava svoje mišiće (FOTO/ANKETA)

24.10.2023

08:30

0

Od stilskog nameštaja preko modernih elemenata, nema čega nema

Zavirite u kupatila poznatih: Od manekenke tražili da se okupaju u njenoj kadi, a evo gde pevač odmerava svoje mišiće (FOTO/ANKETA)
Kupatila poznatih - Copyright Unspash/Antonio Ahel, ATA Images

Domovi naših poznatih zvezda neretko umeju da nas ostave bez daha, ali jedna prostorija za koju se retko odluče da je pokažu javno je njihovo kupatilo. 

Međutim, ima i onih koji vole da se pohvale time kako izgleda mesto koje posete ujutru čim ustanu, ali i uveče pred spavanje. Tako znamo da Sofija Milošević u svom domu u Beogradu ima pravo stilsko kupatilo, sa modernim elementima, čija je zvezda kada. Zato nije ni čudno što su je mnogi pitali da li mogu da se okupaju u njoj. 

Saša Kovačević, s druge strane, osim onih stvari koje svaki muškarac obavlja u kupatilu, voli i da u ogledalu gleda svoje izvajane mišiće. Ana Ivanović ima džakuzi u svom kupatilu i uživa da se u njemu šminka, i to sedeći.

Nina Seničar pak u svom domu u Americi ima kupatilo veličine nečijeg stana, a tu su i influenserka Ena Luna, koja je tokom trudnoće renovirala svoje kupatilo, i Lidija Vukićević, koja ne skriva nijednu prostoriju u svom domu koji izgleda savršeno. 

A koje se vama najviše dopada?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike