Milica Pavlović za stan iskeširala 320.000 evra: Opremila ga od poda do plafona, na to potrošila brdo para! (FOTO)

23.08.2022

13:05

2

Štedela je kako bi sebi napravila pravi raj

Milica Pavlović za stan iskeširala 320.000 evra: Opremila ga od poda do plafona, na to potrošila brdo para! (FOTO)
Milica Pavlović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Milica Pavlović je već 10 godina na estradi, a ono što je uvek isticala jeste da želi da se skući u Beogradu. Tu želju je sebi i ispunila, tako što je pazarila stan u jednom elitnom prestoničkom naselju.

Pevačica je kupila stan od 90 kvadrata u luksuznom naselju u Beogradu u kome kvadrat košta 3.000 evra. Sav novac koji je uštedela i zaradila od albuma “Zauvek” uložila je u luksuznu nekretninu.

- Milica je oduvek želela da ima svoj stan, ali je svoje snove želela postepeno da ostvaruje. Ona je karijerista i mnogo je ulagala u karijeru, ali je došlo vreme da razmišlja i o krovu nad glavom. Kako je pre nego što je postala zvezda Granda živela u okolini Leskovca, ona je u Beogradu godinama unazad iznajmljivala stan i delila ga sa cimerkom. Takvom načinu života sada je došao kraj - kaže izvor Blica i otkriva kako je došlo do toga da se "seksi sinjorita" odluči baš za ovaj stan.

Instagram printscreen/senoritamilica
Milica Pavlović

- Po savetu prijatelja, a nakon razgovora sa arhitektom, Milica je odlučila da kupi stan u novoizgrađenom naselju West 65, gde kvadrat košta 3.000 evra. U itom naselju stanove imaju brojne poznate ličnosti kojima je pre svega bitna bezbednost, ali i dobra gradnja i udobnost. To joj je bila dovoljna preporuka da se tu skući i garancija da će imati privatnost.

Osim što sam stan košta 270.000 evra, pevačica je u dizajn enterijera uložila dodatnih 50.000 evra, tako da ju je sve ukupno koštalo 320.000 evra.

U Miličinom stanu dominira braon i bež boja, dok su samo trpezarijske stolice plave. Jasno se može videti da je u ovaj stan uloženo mnogo novca, kao i da je pevačica angažovala profesionalca koji se pobrinuo da svi detalji u stanu izgledaju estetski lepo i besprekorno. Pevačica je i u svoju kuhinju uložila mnogo, tako da i kuhinja izgleda fenomenalno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike