Spavaće sobe poznatih Srpkinja! Od lava na zidu do umetničke slike muža: Ovde čuvaju najintimnije tajne i prave velike planove (ANKETA)

17.10.2023

08:30

2

Koja se vama najviše dopada?

Spavaće sobe poznatih Srpkinja! Od lava na zidu do umetničke slike muža: Ovde čuvaju najintimnije tajne i prave velike planove (ANKETA)
Spavaće sobe poznatih Srpkinja - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kada naše poznate ličnosti pitate koja prostorija im je omiljena u kući, mnogi od njih će reći da je to, ni manje ni više - spavaća soba. 

Razlog za to je što, kako oni ističu, previše rade, pa im je odmor preko potreban, te su se zato potrudili da od svojih spavaćih soba naprave pravu oazu gde mogu da se osame, da se odmore, a možda planiraju i neke nove poslovne poduhvate. Naravno, i neke druge stvari kada to žele.

Marija Šerifović, tako, sobu neretko deli sa svojim psom, dok Jovana Jeremić na zidu ima nešto što bi mnoge uplašilo.

Dara Bubamara je sva u belom, a Anastasija Ražnatović je nedavno pokazala spavaću sobu u Sevilji. Kako se može videti, u njoj su pretežno stvari njenog supruga Nemanje, kao i velike umetničke slike na kojima je on u dresu. No, da uživaju zajedno, to je sigurno.

Lidiji Vukićević je bilo bitno da ima gde da se ogleda, pa joj, pored velikog kreveta, centralno mesto zauzima i glomazno ogledalo, a Nataša Bekvalac se odlučila za minimalizam, otkako je renovirala svoj stan na Dedinju. I za kraj, Ceca Ražnatović nam je, jednom prilikom, pokazala da pred spavanje voli da se opusti uz šoljicu čaja.

Bilo kako bilo, oni znaju da uživaju, a vi nam sada recite čija spavaća soba vam se najviše dopada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike