Zavirite u garderobere poznatih Srpkinja: Kod jedne je veličine stana, druga drži sve pod konac, a njen je sav u zlatnim tonovima (ANKETA)

06.11.2023

08:30

0

Koji se vama najviše dopada?

Zavirite u garderobere poznatih Srpkinja: Kod jedne je veličine stana, druga drži sve pod konac, a njen je sav u zlatnim tonovima (ANKETA)
Garderoberi poznatih Srpkinja - Copyright Profimedia

Dame sa naše javne scene neretko priznaju da im je moda opsesija, pa uživaju u kupovini garderobe, torbi, cipela. A kada ste javna ličnost, uvek se nađu oni koji će vas osuditi ako neku stvar nosite više puta. 

Ukoliko te stvari ne donirate, moraju ostati kod vas, a to zahteva velike garderobere. Nekoliko dama otvorilo je vrata svojih prostorija iz snova, pa smo tako mogli da vidimo da Jelena Karleuša ima garderober veličine stana, a u sklopu njega čak dva kupatila. 

S druge strane, kod Ane Sević je sve u zlatnim tonovima, dok Stoja mora da se našeta u njenom garderoberu dužine 10 metara, kako bi pronašla ono što želi.

Anja Valente, ćerka Dragana Stojkovića Piksija, takođe ima veliki garderober, ali uvek ima problem da nema šta da obuče, dok kod Lidije Vukićević sve mora da bude pod konac. 

Emina Jahović, ali i Olja Crnogorac, akcenat u svojim garderoberima dale su na cipelama, a to je slučaj i sa Sanjom Kužet.

A sada je vreme da vi izaberete vašeg favorita:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike