Ovo je kuća u Parizu u kojoj žive nestale jutjuberke: Anđela i Nađa tu često dovode prijatelje, bez straha snimale sve detalje (FOTO)

18.10.2022

12:50

0

Autor: Marija Mitić

Porodica Đorđević od 2012. godine živi u ovom domu, a nije poznato da li je nekretnina u njihovom vlasništvu li je iznajmljuju

Ovo je kuća u Parizu u kojoj žive nestale jutjuberke: Anđela i Nađa tu često dovode prijatelje, bez straha snimale sve detalje (FOTO)
anđela i nađa - Copyright YouTube/Andjela&Nadja

Širu javnost danas je uznemirila vest o nestanku dve mlade jutjuberke, sestara Anđele (23) i Nađe (21), u Francuskoj, tačnije Parizu. Javnost je o tome izvestio njihov utučen otac, Zoran Đorđević, a da stvar bude gora, nema ni njegove supruge Tine, ni rođake Marije koja živi sa njima.

Zoran je u videu objasnio da od juče, 17. oktobra, nema nikakve informacije o svojim ćerkama, kojima su isključeni telefoni, te o supruzi i rođaki.

- Nije nikakva fora, ne znam gde mi je porodica! Još uvek nemam nikakve informacije, nisam spavao celu noć. Anđela je nestala juče u Parizu posle 16 časova, Marija i Tina su izašle iz stana u 18 časova da prošetaju kuče i tu im se gubi svaki trag... A Nađa je nestala u 20 časova, odmah posle škole - objasnio je Zoran danas za Pink.rs.

Printscreen Youtube/anđela&nađa
Anđela i Nađa Đorđević

Inače, porodica Đorđević od 2012. godine živi u Parizu, gde se devojke školuju. Na svom Jutjub kanalu, koji prati 987.000 ljudi, one redovno dele zanimljivosti iz života, pričaju o sebi, svojim aktivnostima, prijateljima i mnogo čemu. U nekoliko navrata su pokazale i kuću u kojoj žive u Parizu, a reč je o pravom toplom, porodičnom domu. 

Naime, porodica Đorđević živi u velikoj kući, sa dvorištem punim zelenila. Devojke imaju svoje sobe, a neretko im tu prave društvo i prijatelji, što takođe pokazuju u snimcima. One su često i u kuhinji gde pored majke i one spremaju obroke, a takođe svuda po kući imaju i mnoštvo stvari za devojke, poput šminke i garederobe što je potpuno razumljivo. Inače nije poznato da li je ova kuća u vlasništvu Đorđevića ili je iznajmljuju.

Unutrašnjost kuće su bez bojazni snimale ali i spoljašnost, odnosno dvorište i to u jednom od videa koji je danas dodatno preplašio javnost. Naime, na društvenim mrežamaširi se deo Anđelinog snimka koji je nastao pre tri dana, a u kojem ona govorio o izvesnom, sumnjivom muškarcu u crnoj odeći i sa kapuljačom, koji im se šunjao oko dvorišta i posmatrao kuću.

- Sedim ovde u kuhinji i neki dečko, čovek, ne znam šta je jer je bio sav u crnom, u jakni i kapuljači. Došao je do ćoška i gledao u dvorište, kuću. Slikala sam ga, ali tek kada se odaljio. Sreća pa sam ja zaključana - rekla je Anđela u ovom video snimku.

Inače, Anđela i Nađa su vrlo zapažene jutjuberke, a  kanal su otvorile 2016. godine. One su tada za svega sedam meseci od pokretanja kanala dobile 100.000 pretplatnika iz Srbije i regiona, te ne postoji tinejdžer koji nije čuo za njih. Do kraja 2016. uspele su da udvostruče cifru i prvih pola miliona stekle u junu 2018. godine. Sada broje već 987.000 subskrajbera.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike