Ko su nestale jutjuberke? Anđela i Nađa se preko noći proslavile, a ovako su govorile o odlasku u Francusku (FOTO)

18.10.2022

09:31

0

Otac Zoran brine jer mu je nestala cela porodica - ćerke, supruga i rođaka

Ko su nestale jutjuberke? Anđela i Nađa se preko noći proslavile, a ovako su govorile o odlasku u Francusku (FOTO)
Anđela i Nađa Đorđević - Copyright printscreen/yotube/Andjelai&Nadja

Jutjuberke i sestre Anđela i Nađa Đorđević nestale su u Parizu prema rečima njihovog oca Zorana, kao i njihova majka Tina i rođaka Marija, te je on naveo da im se od ponedeljka gubi svaki trag.

One su popularne od tinejdžerskih dana, a u Francusku su se preselile kada su krenule u srednju školu.

printscreen/yotube/Andjelai&Nadja
Otac jutjuberki: Zoran Đorđević

One od 2012. godine žive u Parizu, tamo se školuju, a Jutjub kanal su otvorile 2016. godine kada su polako razvijale kontakt sa obožavaocima. One su za svega sedam meseci od pokretanja kanala dobile 100.000 pretplatnika iz Srbije i regiona, te ne postoji tinejdžer koji nije čuo za njih. Do kraja 2016. uspele su da udvostruče cifru i prvih pola miliona stekle u junu 2018. godine. Sada broje već 987.000 subskrajbera.

printscreen/yotube/Andjelai&Nadja
Roditelji jutjuberki: Zoran i Tina Đorđević

One su otvorile i sajt gde svako može da se upozna sa tim šta vole, koje osobine vole, kao i druge pojedinosti o životu.

printscreen/yotube/Andjelai&Nadja
Anđela i Nađa sa majkom Tinom

Anđela (23)

- Trenutno živimo u Parizu u Francuskoj... Dosta puta su me pitali da li više volim Srbiju ili Francusku, ali tu postajem po prvi put u životu neodlučna i moj odgovor je da volim mesto gde je moja porodica i moji prijatelji. Kada je reč o tome šta volim, a šta ne, omiljene boje su mi roze i ljubičasta. Volim životinje, naročito pse. Kada je u pitanju druženje sa prijateljima, uvek sam za, jer sam jako druželjubiva osoba i imam dosta prijatelja i u Srbiji i u Francuskoj. Uživam gledajući filmove i serije, a omiljena serija mi je “Pretty little liars” - stoji na njihovom sajtum te Anđela dodaje:

 

 

- Takođe volim da posećujem i bioskope u društvu svojih najboljih prijatelja jer uvek odgledamo neki odličan film. Od malena maštam da budem glumica i nadam se da će mi se jednog dana ostvariti taj san. Svi mi maštamo, zar ne? Muzika je svakodnevni deo mog života i slušam je dok idem i dok se vraćam iz škole u prevozu, dok radim domaće zadatke i naravno, kada legnem da spavam, muzika je ta koja me uspavljuje. Volim leto, porodična slavlja, rođendane.

Nađa (21)

- Najbolje drugarice su mi Ana i Ksenija. Kada smo se preselili u Pariz, najviše mi je nedostajalo druženje sa svima njima, zato se sada radujem svakom raspustu jer ću ih videti i provoditi nezaboravno vreme sa njima... Jako sam uplašena kada su u pitanju prvi susreti sa novim okruženjem, profesorima, drugarima, ali prošlo je sve mnogo bolje nego što sam zamišljala, tako da ću uživati u svojoj novoj školi - napisala je ona, pa nastavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nađa 🌚 (@nadjilicaaa)

 

- Jako volim sport, posebno gimnastiku, tako da sam nastavila sa svojim ludostima iz vrtića i ostala dosledna sebi i svojim mogućnostima. Srećna sam zbog toga jer to volim i uživam na treninzima, a još više na takmičenjima. Mislim da je jako bitno baviti se sportom, tako da vam to svima preporučujem. Pored gimnastike, u slobodno vreme volim da gledam serije i filmove, čitam knjige i vozim rolere.

Podsetimo, otac Anđele i Nađe, Zoran Đorđević, oglasio se u lajvu i rekao da su mu ćerke nestale u Francuskoj, kao i supruga Tina i rođaka Marija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike