Isplivao jeziv snimak! Nestala jutjuberka pre nekoliko dana tvrdila da sumnjiv čovek posmatra njihovu kuću! (VIDEO)

18.10.2022

11:54

0

Autor: Marija Mitić

Mnogi korisnici društvenih mreža ubeđeni su da on ima veze sa njihovim nestankom

Isplivao jeziv snimak! Nestala jutjuberka pre nekoliko dana tvrdila da sumnjiv čovek posmatra njihovu kuću! (VIDEO)
a i n - Copyright Printscreen Youtube/anđela&nađa

Otac jutjuberki, Anđele (23) i Nađe (21), Zoran Đorđević, objavio je danas da su mu ćerke nestale. Takođe, očajni čovek naveo je u snimku na Jutjubu i da mu nema supruge Tine, te rođake Marije koja živi sa njima.

Javnost je uznemirena zbog ovog slučaja, a na društvenim mrežama se u velikoj meri dele snimci jutjuberki. Jedan, nastao pre tri dana, izaziva jezu jer u njemu Anđela govori o izvesnom čoveku u crnom, sa kapuljačom koji posmatra njihovu kuću, zbog čega joj je bio sumnjiv i od kog se uplašila. Pojedini korisnici mišljenja su da je možda baš on povezan sa njihovim nestankom.

printscreen/yotube/Andjelai&Nadja
Anđela i Nađa

- Sedim ovde u kuhinji i neki dečko, čovek, ne znam šta je jer je bio sav u crnom, u jakni i kapuljači. Došao je do ćoška i gledao u dvorište, kuću. Slikala sam ga, ali tek kada se odaljio. Sreća pa sam ja zaključana - rekla je Anđela u video snimku.

 

 

Podsećanja radi, Zoran je u svom obraćanju rekao da od juče,17. oktobra, nema nikakve informacije o svojim ćerkama, kojima su isključeni telefoni, te o supruzi i rođaki.

- Nije nikakva fora, ne znam gde mi je porodica! Još uvek nemam nikakve informacije, nisam spavao celu noć. Anđela je nestala juče u Parizu posle 16 časova, Marija i Tina su izašle iz stana u 18 časova da prošetaju kuče i tu im se gubi svaki trag... A Nađa je nestala u 20 časova, odmah posle škole - objasnio je Zoran danas za Pink.rs.

printscreen/yotube/Andjelai&Nadja
Zoran Đorđević

Njega dodatno brine i to što, prema zakonima u Francuskoj, nestanak porodice može prijaviti tek nakon 48 sati, što bi dodatno otežalo istragu, ukoliko do tada ne bude došao do novih saznanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike