„Još ništa ne znam o Anđeli i Nađi!" Otac nestalih jutjuberki očajan: Nema traga i glasa ni od supruge i rođake, ovo nije šala!

18.10.2022

11:25

0

Đorđević s dosta napetosti čeka da prođe 48 sati, ne bi li bio u mogućnosti da sve prijavi nadležnima, jer tamošnji zakon tako nalaže

„Još ništa ne znam o Anđeli i Nađi!" Otac nestalih jutjuberki očajan: Nema traga i glasa ni od supruge i rođake, ovo nije šala!
zoran djordjevic - Copyright printscreen/yotube/Andjelai&Nadja

Otac nestalih jutjuberki Anđele i Nađe, Zoran Đorđević, oglasio se za jedne domaće medije pa naglasio kako nikakva šala nije u pitanju, već da zaista ne zna gde su mu ćerke, kao i supruga Tina, te rođaka Marija koja živi sa njima.

Očajni Zoran s dosta napetosti čeka da prođe 48 sati od nestanka, ne bi li dramu prijavio nadležnima, kako zakon tamo i nalaže. Za pomoć se, inače, obratio u lajvu na Jutjubu, gde je zamolio javnost da mu javi ukoliko bilo šta znaju na ovu temu.

- I dalje nemam nikakve informacije o tome šta mi je sa decom, ženom i rođakom. Nisam spavao celu noć od brige. Ovo nije nikakva šala, sve što znam rekao sam u videu. Čekam da prođe 48 sati kako bi nestanak prijavio francuskoj policiji - objasnio je „Kuriru" on pa dodao da se, iako uplašen, nada da će se sve završiti u najboljem redu, odnosno da će se Anđela, Nađa, Tina i Marija vratiti kući.

Zoran Đorđević, Youtube screenshot /Andjela i Nadja
 

Podsetimo, Zoran je u okviru svog lajva ispričao kako im se trag gubi od ponedeljka popodne. Takođe, naglasio je i kako su svima isključeni telefoni, a to je dokazao tako što ih je pozvao tokom snimanja.

Tamošnju policiju će moći da kontaktira tek nakon 48 sati, jer takvo pravilo važi u Francuskoj, objasnio je, ali i  svakako zamolio sve ljude koji nešto znaju da mu se jave na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike