Nestale Anđela i Nađa: Oglasio se otac jutjuberki koje su s Bakom Prasetom bile u velikoj svađi! (VIDEO)

18.10.2022

09:05

1

Ni supruge mu nema, Tine, kao i rođake Marije

Nestale Anđela i Nađa: Oglasio se otac jutjuberki koje su s Bakom Prasetom bile u velikoj svađi! (VIDEO)
andjela i nadja nestale - Copyright printscreen/yotube/Andjelai&Nadja

Poznate jutjuberke Anđela i Nađa nestale su u Francuskoj prema rečima njihovog oca Zorana Đorđevića, koji je zabrinutost izrazio u okviru lajva na Jutjubu. Takođe, on je istakao i kako mu nema ni supruge Tine, kao i rođake Marije koja živi sa njima.

Trag im se gubi od ponedeljka popodne, objasnio je on. Takođe, naglasio je i kako su svima isključeni telefoni. On je to dokazao tako što ih je pozvao tokom snimanja, a policiju može kontaktirati tek nakon 48 sata, jer takvo pravilo važi u Francuskoj. Zoran je zamolio sve ljude koji nešto znaju da mu se jave na Instagramu, te sve obavestio da ovo nije „prenk" jer se nikada, kako kaže, ne bi šalio na ovakav način.

- Anđela je u Parizu kao što znate i od četiri sata gubi joj se svaki trag. Juče ju je dovezao stric. Ona je trebalo da upali lajv u pola sedam. Ja sam je pozvao u 6.20 sati i od tada mi se ne javlja. U šest sati je Tina izašla sa Marijom da prošetaju kuce. Od šest sati, a sada je već pola 11, nikad se nije desilo da čestiri i po sata šetaju kuce... U osam sati je Nađa trebala da završi sa masterom, nije se javila. Ja sam je već u osam sati i tri minuta pozvao. Ne znam šta da radim - rekao je Zoran pa dodao:

Anđela i Nađa, Printscreen Yotube / Andjelai&Nadja
 

- Ako bilo ko nešto zna sa Instagrama ili TikToka, ja vas sve molim da mi se javite. Ne znam s čime ovo ima veze, neću nikog da optužujem. Jednostavno, dece mi nema.

Podsetimo, Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub scenom, a uspeh im je došao vrtoglavo - sudeći po sajtu „Socialblade.com", one mesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara. U fokusu su se našle kada su izbacile pesmu „Ola Ole" za koju je Baka Prase u svom snimku rekao „ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao".

Zoran Đorđević, Printscreen Youtube / Andjelai&Nadja
 

Između njih je zatim izbio rat, a u sve se, umešao i otac Anđele i Nađe koji je u uživo uključenju sočnim psovkama i pretnjama odgovorio Bogdanu.

Na to je usledila Bogdanova reakcija, praćena pesmom „Autotune" koja obiluje prozivkama i sočnim vređanjima na račun dve devojčice i njihovog oca.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike