Isak Šabanović ostvario još jedan dečački san: Čitav život sam maštao o tome!

17.10.2022

11:34

1

Autor: Marija Mitić

Pevač je priuštio sebi oldtajmera iz 1976. godine

Isak Šabanović ostvario još jedan dečački san: Čitav život sam maštao o tome!
isak š - Copyright Instagram printscreen/isakciksy

Pevač Isak Šabanović uveliko ostvaruje svoje dečačke snove, a jedan od njih bio je i da ima svog oldtajmera. I ovu je želju sebi ostvario te sada vozi crvenog Fiću iz 1976. i priznaje da se svi na ulici okreću za njim.

- U tom sam retro stilu i čitav život sam maštao da vozim takav auto. Prvo sam hteo Bubu, ali nisam našao jer su abnormalno skupe, ali sam zato našao Ferari crveni, sad mu tepam Fića - priča kroz osmeh Isak i dodaje da se ljudi iznenade kada ga vide u ovom automobilu.

- Ne reaguju samo devojke, narod generalno super reaguje, još kad vide mene u njemu, svi su kao u fazonu: 'Pazi ko je vozi', ali ga nisam kupio zbog toga. Nisam hteo da se hvalim, to je nešto što volim. Pun sam stresa i svega, i više me je strah da objavim da se sad kao nešto pohvalim, čisto da se ne izjalovi - iskren je bio Šabanović, čije fotografije sa novim autom možete pogledati OVDE.

ATAImages/Antonio Ahel
Isak Šabanović

- Fića ide dobro. Kada je ovako lepo vreme izvedem ga u šetnju i uživamo 40 na sat, kuliramo zajedno i živimo trenutak rokenrola - nastavlja Šabanović i otkriva da li će ga u nekom trenutku prodati.

- Za sada ne planiram da ga prodam jer i dalje meračim. Možda ću ga prodati, ne zato što mi smeta, nego zato što sam slab sa parkiranjem. Fića mora da je u zatvorenom, da ne kisne i ne korozira - rekao je Šabanović koji je posle veze sa Aleksandrom Mladenović odlučio da više u medijima ne govori o svom ljubavnom životu.

- Što se tiče ljubavi zadržaću to za sebe. Ne brinite, dobro sam -  kratko je poručio pevač za GrandNova.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike