Isak Šabanović ponovo kuburi sa viškom kilograma: Otkrio šta mu pravi veći problem od pljeskavice usred noći

16.09.2022

10:06

1

Pevač kaže da ceo život varira sa kilažom

Isak Šabanović ponovo kuburi sa viškom kilograma: Otkrio šta mu pravi veći problem od pljeskavice usred noći
Isak Šabanović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Kada je javnost prvi put ugledala Isaka Šabanovića i čula kako peva, prijatno se iznenadila, te je roker u "Zvezdama Granda" pobrao poene brzinom svetlosti. Međutim, još tada je priznao da želi da smrša, pa je ubrzo korigovao ishranu i izgubio značajan broj kilograma.

Ipak, sada mu se ponovo dešava promena, pa se tako ponovo ugojio a priznao je da, zapravo, ceo život kuburi sa kilažom.

- Ja ne kuburim sada samo, kao ni u poslednje dve godine. To je ceo život tako, variram gore dole - rekao je pevač, i objasnio šta je glavni problem sa kojim se suočava da bi imao vitku liniju.

ATAImages/ M.M.
Isak Šabanović

- Moj posao definitivno. Normalni ljudi idu da spavaju u ponoć, a ja tad krenem na posao, u dva sata počnem da radim, u četiri završim. Posle svirke popijem pivo, dva, to je najgore, a onda odemo na pljeskavicu, pa ti malo jedna, pa pojedeš dve i tako - kaže pevač, priznajući da je svestan da je to pogrešno, te je promenio navike.

- Smanjio sam obroke, još samo da se nakanim da počnem da treniram. Meni nije bitno kako izgledam, nego taj umor, neizdrživost na nastupima, prosto mi smeta - kaže Šabanović.

Najveća greška koju je do sada pravio jeste ta što se disciplinuje na mesec do dva dana, a onda nastavi po starom.

- Znam da to ne valja ali ja se tako osećam lepo. Zdravlje mi je najbitnije, i to je sve u redu. Nemam naviku da idem redovno kod lekara, svi idemo kad dođe do kraja, ali odem povremeno proverim krvnu sliku, holesterol i tako. Hvala Bogu sad je sve u redu - rekao je Isak za Grandonline.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike