"Sve je bio marketinški trik!": Isak progovorio o svađi sa Zoranom Mićanović, otkrio ko ih je naterao da naprave lažnu priču! (VIDEO)

14.10.2022

06:30

2

Pevač je za 24sedam priznao da je sve to bilo radi promocije njihovih pesama, te ko je "krivac" za celu šaradu

"Sve je bio marketinški trik!": Isak progovorio o svađi sa Zoranom Mićanović, otkrio ko ih je naterao da naprave lažnu priču! (VIDEO)
sofra_13102022_0023 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Isak Šabanović je ostvario saradnju sa harmonikašem Aleksandrom Sofronijevićem, te će publika uskoro moći da čuje pesmu na kojoj su vredno radili.

Kako pevač ističe za 24sedam, popularni Sofra je veliki perfekcionista, kod koga je moralo da bude sve kako treba, ali pesma nije biografska.

- Godinu i po dana smo je držali u fioci, čekao se trenutak da se izbaci. Naravno da sam ušao u "lik te pesme", što bih ja rekao, zato što sam mnogo toga prošao, u ljubavi, životu, pa sam je tako i doživeo da bih mogao da dam sve emocije - kaže Isak.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandar Sofronijević i Isak Šabanović

Kao što je poznato, Isak se takmičio u "Zvezdama Granda", pa nam je otkrio šta misli o tome što ovaj muzički šou prelazi sa Prve na Pink, te kako gleda na rivalstvo Cece Ražnatović i Jelene Karleuše.

- Eto, sad ću moći da gostujem na Pinku (smeh). Pre mi nisu dali. Što se tiče Cece i Karleuše, svako ima svoje mišljenje, svako svoj posao neka gleda, ja se tu ne bih mešao. Pratio sam takmičenje, ali i komentare ljudi, da nema više svađa, neće im pričati ko će da smrša, ja sam jedini bio koji je rekao: 'Majko, rekla mi Jelena da ne moram da smršam' (smeh). Ali bilo je i onih komentara da će se sada slušati pevanje, ja mislim da je to uvek bilo. Svako ima svoje - priča pevač za 24sedam.

ATAImages/ Antonio Ahel
Isak Šabanović

U javnosti se mnogo pričalo o njegovom sukobu sa koleginicom Zoranom Mićanović. Svi su brujali o tome da ga je mlada pevačica isprozivala da je "okrenuo leđa" svom nekadašnjem mentoru Aleksandru Miliću Miliju, te da ona to nikada ne bi uradila. Međutim, Isak je za 24sedam priznao da je sve to bio marketinški trik.

- Kada bih vam rekao ko nas je na to nagovorio... To je bila samo zaje*ancija. Zorana i ja smo dobri, Mili i ja takođe, nego je to bilo kao, ona pravi pesmu, ja pravim pesmu, rekao sam joj da ćemo se "videti za tri meseca", kao ko će bolje. To je, priznajem, marketing samo. Novinar nas je natereao na to, ali neću mu reći ime - ispričao nam je pevač.

Antonio Ahel/ATAImages
Zorana Mićanović

Posle kratke i burne veze sa Aleksandrom Mladenović, Isak nam je otkrio da li se ponovo zaljubio, te da li bi opet bio u vezi sa pevačicom.

- Sad mi je super, sad mi je lepo, osmeh mi se vratio na lice. Bilo je svega, ali idemo dalje. Mislim da je bolje da ne budem ponovo sa pevačicom. Nije greh biti, ali nije isto biti pevač i pevačica i biti kolege u nekoj drugoj firmi, nekom drugom žanru. Uspevaju te veze, imam prijatelje kojima je to pošlo za rukom. Ne bih opet bio sa pevačicom - istakao je Isak za naš portal.

Antonio Ahel/ATAImages
Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović

Da li postoji sujeta kada su pevač i pevačica u vezi, je l' to bio problem njegovog raskida sa Aleksandrom, kao i o čemu nam je još Isak pričao, pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike