Kloi Kardašijan operisala tumor na licu! Pokazala kako je izgledala pre i posle intervencije (FOTO)

12.10.2022

11:04

0

Ona je istakla i da je sklona dobijanju melanoma

Kloi Kardašijan operisala tumor na licu! Pokazala kako je izgledala pre i posle intervencije (FOTO)
kloe kardašijan profimedia-0692671268 - Copyright Profimedia

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan otkrila je kako je nedavno uklonila tumor s lica, a objasnila je i kako je uopšte primetila da ga ima. 

- Nakon što sam primetila malu kvržicu na svom licu i pretpostavila da se radi o nečem manjem kao što je bubuljica, odlučila sam da uradim biopsiju sedam meseci nakon što sam shvatila da ne odlazi. Nekoliko dana kasnije rekli su mi da hitno moram na operaciju uklanjanja tumora s lica - napisala je Kloi, nakon što su je obožavaoci pitali zašto nosi zavoj na licu.

 

 

Ona se trenutno oporavlja od intervencije.

- Verovatno ćete videti ožiljak i udubljenje na mom obrazu od uklanjanja tumora, ali do tada se nadam da ćete uživati u tome kako činim da ovi zavoji na licu izgledaju fantastično - napisala je ona na Insatgramu.

Kloi je o ovom problemu progovorila kako bi podstakla druge da odu na lekarski pregled ako primete nešto neobično na svom telu. Otkrila je i kako ima predispozicije da dobije rak kože.

- S 19 godina imala sam melanom na leđima, a imala sam i operaciju, tako da sam sklona melanomima. Treba stalno ići na preglede. Ja sam neko ko nosi kremu za sunčanje svaki dan tako da niko nije izuzet od ovih stvari. Molim vas, shvatite ovo ozbiljno i idite na redovne preglede - dodala je Kloi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike