Prve fotografije Kloi Kardašijan sa sinom! Dete je rođeno pred kamerama šoua, a evo kad je Tristanu dozvolila da vidi bebu (FOTO)

22.09.2022

08:55

1

U porodilištu joj je samo sestra Kim pravila društvo

Prve fotografije Kloi Kardašijan sa sinom! Dete je rođeno pred kamerama šoua, a evo kad je Tristanu dozvolila da vidi bebu (FOTO)
profimedia-0700216093 - Copyright Profimedia

Kloi Kardašijan dozolila je kamerama da snime rođenje njenog sina, kog je uz pomoć surogat majke dobila sa Tristanom Tompsonom. Par je ranije, podsetimo, prirodnim putem dobio ćerku Tru. Drugu bebu predstavila je svetu u samoj premijeri „Kardašijanovih" na „Hulu", a nevernog bivšeg je, po svemu sudeći, nešto kasnije pozvala da im se pridruži u porodilištu i upozna nasledika. 

U porodilištu, napominje „Daily mail", društvo joj je pravila sestra Kim, koja je nedavno gostujući kod Džejmsa Kordena najavila „brojne hit detalje porodičnog serijala". Ona je objasnila da tizerima nisu želeli mnogo da otkrivaju, ali je sigurna da će njihova publika biti prilično iznenađena koliko su „u novoj sezoni otvoreni, emotivni, pa i ranjivi". 

Kloi Kardašijan, Profimedia
 

Snimak porođaja surogat majke takođe je završio u premijeri serijala. Dete se rodilo 28. jula tekuće godine u centru „Cedars-Sinai" u Los Anđelesu. Prikazano je i kako bebu majka Kloi drži u rukama po prvi put. Tokom meseca kada je dete rođeno, inače, fanovi su bili u šoku pošto se tek bilo pročulo da najmlađa sestra Kardašijan čeka još jedno dete s nevernim bivšim. 

Pola godine ranije - mnoge je potresa vest da je usred „sređivanja stvari s Kloi napravio dete drugoj ženi". 

On je, sa druge strane, bio taj koji je ohrabrivao Kardašijanovu da ipak probaju da dobiju još jedno dete oko Dana zahvalnosti. Nedlju dana kasnije, pomenuti mediji su ekskluzivno bili saznali da Tomson čeka dete s fitnes modelom Marali Nikols. U prvoj polovini decembra, rodila (mu) je sina kom je dala ime Teo. 

Kloi sada, pak, tvrdi da joj dolazak druge bebe pomaže da čitavo to poglavlje života zvanično i zaključi i „da drama i traume prestanu". Epizoda koja sve to i prikazuje „počinje da ključa" od momnta kada Kim žuri ka kući mlađe sestre, sa saznanjem da surogat mora ranije na porođaj

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike