Za njim uzdišu žene širom sveta, a Kloi Kardašijan mu je završila u zagrljaju: Napravili pometnju, svi navijaju da se smuvaju! (FOTO)

25.09.2022

20:35

0

Sve se dogodilo u Milanu, gde su bili zbog revije koja je održana sinoć

Za njim uzdišu žene širom sveta, a Kloi Kardašijan mu je završila u zagrljaju: Napravili pometnju, svi navijaju da se smuvaju! (FOTO)
profimedia-0700216093 - Copyright Profimedia

Kloi Kardašijan završila je u rukama poznatog glumca Mikelea Moronea, koji je postao poznat javnosti po erotskom filmu "365 dana", a za koji je snimio i dva nastavka.

Za njega su govorili da "bolji frajer nije hodao zemljom", a on je sada snimljen kako se grli sa članicom porodice Kardašijan. Sve se odigralo u Milanu, gde su oboje bili zbog revije brenda "Dolče i Gabana", sa kojima je Kim Kardašijan imala specijalnu kolaboraciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloe 😵 (@k.khloekoko)

Ovo je, inače, prvi put da je Kloi viđena u javnosti nakon što je emitovana prva epizoda druge sezone "Kardašijanovi", u kojima je pričala kroz šta je prošla zbog prevare partnera, a videli smo i kako je njen sin Teo došao na svet

Profimedia
Kloi Kardašijan

Mikele i Kloi su sedeli jedno do drugog na reviji i tada privukli veliku pažnju, a mnogi su komentarisali kako bi baš on možda bio pravi muškarac za Kardašijanovu, te da bi joj pomogao da zaboravi sve loše kroz šta je prošla.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike