Kloi Kardašijan prećutala veridbu? Sve se odvilo 2021, a ovo je razlog što je ni najbliži nisu videli s prstenom!

30.09.2022

18:18

0

Posle oko devet meseci - sve je propalo, zbog neverstva njenog sada već bivšeg partnera Tristana Tompsona s kojim je dobila dvoje dece

Kloi Kardašijan prećutala veridbu? Sve se odvilo 2021, a ovo je razlog što je ni najbliži nisu videli s prstenom!
profimedia-0716448577 - Copyright Profimedia

Iako je najpre odbila da se uda za košarkaša Tristana Tompsona, Kloi Kardašijan je, prema pisanju „People-a" rekla „da" u februaru 2021. godine. Međutim, insajder dalje objašnjava, kako su njih dvoje tada i dalje bili u procesu „vraćanja odnosa na noge" - ni članovima svoje velike i dobro poznate porodice nije rekla da se bilo šta dogodilo.

Čak ni o odbijenoj prosidbi koja se odvila još u decembru nije ništa posebno isticala, da bi pred kamerama porodičnog šoua sestri Kim naglasila da s tim nije ni u kakvom problemu, jer je za to imala dobar razlog.

Drama

- Hoću da s ponosom kažem da mi je neko verenik - objašnjavala je Kloi, koju je Trisan u međuvremenu ponovo prevario, dobio dete s drugom ženom, a onda i s njom uz pomoć surogat majke.

- Ja bih prosto morala da kažem „da", bilo bi mi neprijatno, krivo zbog te osobe - prokomentarisala je Kim, koja se s druge strane divila sestri što je Tristanu u oči rekla da „je sve to lepo i da svakako idu ka tome, ali da u tom trenutku još uvek nije imala poverenja u njega da bi tek tako pristala na brak".

Kloi je, pak, razmišljala ovako - ukoliko joj je neprijatno i porodici da kaže da su zaista vereni, u to onda i ne treba još da se upušta. Sada je već sigurna da od toga nema ništa. Veridba na koju je Tristan računao da će Kloi i zvanično pristati raskinuta je, kao i njihova veza, malo nakon što mu je Marali Nikols rodila dete.

- Tristan me je jednom zvao i pričao kako planira da zaprosi Kloi na Dan zaljubljenih. To je bilo pre ovog poslednjeg haosa. Nikada neću zaboraviti to. Kasnije, kad je već prošao praznik, pozvala sam ja njega da vidim šta se desilo, da bi mi on rekao kako se sve odvilo još u decembru. Pomislila sam: „Kloi nam nije rekla?!" - govorila je Kim u okviru šoua „Kardašijanovi", prisećajući se veridbe o kojoj strani mediji trenutno bruje.

„Tako je, kako je..."

- Moram da se uverim da je ovoga puta drugačije. Stvarno hoću s ponosom da kažem da ću biti nečija žena. Rekla sam mu: „Neugodno mi je da sada prihvatim, jer ne bih mogla ni mojima da kažem da sam pristala". Nije bilo lako, verujem da ga je to i povredilo, ali to je bila istina. Nikome ne bih davala lažnu nadu i zato sam bila bolno iskrena - otvorila je dušu zatim najmlađa sestra Kardašijan.

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson, Profimedia
 

- Sve to s Tristanom... Bilo mi je mnogo teško. Najteže je da se „naštelujete" da ne volite nekoga. Znate, to je bio moj život poslednjih šest godina. Nismo mi bili samo par, već i veoma dobri prijatelji. Sve smo radili zajedno, čak i trenirali. Tako da... Kada počnete da učite da više ne radite to, da tako ne treba, da se odvikavate... Samo zato što vam neko nešto nažao učini, ne znači da emocije koje prema njemu gajite tu i prestaju - objasnila je zatim ona, koja je sebi dala vremena da se privatno svime bavi tako što je za javnost jednostavno ćutala.

Bonus video:

instagram/serifovic

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti