Dosta je bilo! Kanje i Kloi javno zaratili! Reper objavio šokantnu prepisku pa Kardašijanove nazvao lažovima (FOTO)

05.10.2022

19:35

0

Autor: Marija Mitić

Kloi Kardašijan stala je u odbranu svoje sestre Kim

Dosta je bilo! Kanje i Kloi javno zaratili! Reper objavio šokantnu prepisku pa Kardašijanove nazvao lažovima (FOTO)
kanje vest kloe kardašijan profimedia-0692671268 copy - Copyright 24sedam/Profimedia

Nakon što je Kanje Vest optužio svoju bivšu suprugu Kim Kardašijan da je u održala "tajnu" rođendansku zabavu za njihovu ćerku neobičnog imena Čikago, nepunih godinu dana nakon što je podnela zahtev za razvod braka, oglasila se i njena sestra Kloi.

Kloi je stala u odbranu sestre, pa na Instagramu zamolila bivšeg zeta da više ne ugrožava Kim i njihovu porodicu, te da ih ostavi na miru. Ovaj komentar je reper objavio na svom Instagram profilu pa joj odgovorio na optužbe.

 - Ponovo sa pričom o rođendanu. Dosta je bilo. Svi znamo istinu i po mom mišljenju, svi su umorni od toga. Znate tačno gde su vam deca u svakom trenutku, a i ti si želeo odvojene rođendane. Videla sam sve tekstove koji to i dokazuju. Kada si se predomislio i hteo da prisustvuješ, došao si - napisala je Kloi.

Instagram screenshot / kanyewest
Objava Kanjea Vesta na Instagramu

 

Kako je Kanje nedavno izjavio da je Kim ta koja odgaja njihovu decu, Kloi se osvrnula i na to.

 - Kao što si sam istakao, ona je ta koja brine o vašoj deci 80% vremena. Molim te, ostavi nju i našu porodicu podalje od saveta kako bi deca trebalo da se odgajaju - dodala je Kloi.

Kanje je pored njenog komentara koji je objavio na Instagramu, Kardašijanove nazvao lažovima, i optužio ih da su njihovu ćerku „oteli“, te da se iz Japana vratio kako bi bio tu za ćerkin rođendan, ali je najpre video slike dece na internetu. Potom je dodao i da mu je uskraćeno pravo da viđa decu.

Podsetimo, Kanje je za pomenuti rođendan planirao da organizuje posebno slavlje, ali je u poslednjem trenutku odlučio da se pojavi na zabavi koju je organizovala Kim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike