Čuvena Rosalinda zagazila u šestu deceniju, ali njena lepota ne bledi! Pogledajte kako izgleda danas (FOTO/VIDEO)

30.08.2022

09:17

1

Autor: Marija Mitić

"Kraljica telenovela" proslavila 51. rođendan

Čuvena Rosalinda zagazila u šestu deceniju, ali njena lepota ne bledi! Pogledajte kako izgleda danas (FOTO/VIDEO)
talija - Copyright Printscreen Youtube/Gabriel Ezequiel

Čuvena meksička glumica i pevačica Arijadna Talija Sodi Miranda, poznata kao Talija, bila je veoma popularna na našim prostorima tokom devedesetih godina, u jeku emitovanja latinoameričkih sapunica.

U mnogima je glumila, pa je s razlogom proglašena "kraljicom telenovela", a neke od najgledanijih na našim prostorima su "Marimar" i "Rosalinda".

Profimedia
Talija

Glumicu i pevačicu dugo nismo imali prilike da vidimo, a sada je napunila 51. godinu. Kako je pamtimo kao daleko mlađu, pravo je osveženje videti kako Talija danas izgleda, a činjenica je i da se ona nije mnogo promenila.

Mnogi korisnici komentarišu da glumica izgleda dosta mlađe za svoje godine, a na snimcima i fotografijama sa proslave rođendana posebno blista, u svetlucavoj haljini i sa širokim smehom.

Podsećanja radi, Talija je snimila i mnoge muzičke albume, a samo neki od hitova koje ima su pesme "Amor a la Mexicana", "Thalia", "Mundo de Crista" i mnoge druge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

 

2000. godine se udala za 23 godine starijeg Tomija Motolu, nekadašnjeg vlasnika kompanije "Sony" i sa njim dobila dvoje dece, ćerku Sabrinu i sina Metjua.

Motola je, pre nego što je upoznao Taliju, bio u braku sa slavnom Marajom Keri, od 1993. do 1998. godine.

Inače, i Talijina sestra Laura Zapata je velika zvezda latino serija, kao i Talijina i Laurina sestričina, Kamila Sodi, koja se proslavila ulogom Floresite u seriji "Nevina", a gledaćemo je i u novoj verziji serije "Rubi" u glavnoj ulozi.

Profimedia
Kamila Sodi

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike