Sećate li se neprivlačne "Ružne Beti"? Glumica uskoro puni 50 godina, neprepoznatljiva je i nećete verovati koliko je lepa (FOTO)

24.06.2022

12:40

0

Autor: Marija Mitić

Ana Maria Orosko bavi se kako filmskom, televizijskom, tako i pozorišnom glumom

Sećate li se neprivlačne "Ružne Beti"? Glumica uskoro puni 50 godina, neprepoznatljiva je i nećete verovati koliko je lepa (FOTO)
beti fi - Copyright Printscreen Youtube/ Canal RCN

Jedna od hit latinoameričkih sapunica na našim prostorima, tokom ranih 2000. godina bila je svakako telenovela "Ružna Beti". U glavnoj ulozi originalne verzije bila je glumica kolumbijskog porekla, Ana Maria Orosko, a sama radnja serije je o neatraktivnoj sekretarici, koju prate problemi u karijeri.

Naravno ova serija očekivano dobija i ljubavni epilog kada Beti aplicira na konkurs za posao sekretarice predsednika Ekomode, bez fotografije, kada dobija posao, a sa njim naposletku započinje i emotivni odnos. Ono što je zanimljivo jeste da je glumica Ana Maria u prirodi zapravo prelepa i veoma atraktivna.

 

 

Ana Mariju Orosko, koja je glumom počela da se bavi još kao dete, proslavila je uloga u ovoj telenoveli. Pri prvom televizijskom pojavljivanju nastupila je sa ocem, Luisom Fernandom Oroskom, od koga je očigledno i nasledila talenat za glumu, ali njena karijera započela je deset godina kasnije u seriji "Pequeños Gigantes" (1983).

Printscreen Youtube/ Canal RCN
Ružna Beti

Glumica se bavi kako filmskom, televizijskom, tako i pozorišnom glumom, ali ipak je najpoznatija po ulogama u telenovelama.

 

 

Ona je rođena 4. jula 1973. godine u Bogoti, a prema američkom magazinu "Njujork tajms", originalna verzija postala je jedna od svetski najpoznatijih TV serija ikada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike