Bolje da su se držale mikrofona! Pevačice koje su se oprobale u glumi, ali nisu morale

22.11.2021

19:50

4

Zbog njihove popularnosti reditelji su ih uzimali za projekte, ali ih publika nije pohvalila

Bolje da su se držale mikrofona! Pevačice koje su se oprobale u glumi, ali nisu morale
seka ana emina profimedia-0338655506 - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Mnoge srpske pevačice smatraju da mogu da se oprobaju kao glumice zbog toga što glume u svojim spotovima. Međutim, iako se publici dopadnu u video zapisima koji prate njihove pesme, obično ne budu pohvaljene kada se pojave na filmskom platnu. Neke od njih, poput Lepe Brene, budu i te kako uspešne i njihovi filmovi se gledaju godinama, dok bi druge rado zaboravili da su videli.

Ana Nikolić

Ona se oprobala u seriji "Pare ili život" koja se pre nekoliko godina emitovala na malim ekranima, a gde je igrala pevačicu Sanelu. Mnogi se i danas sećaju ovog Aninog, kako kažu, "promašaja". Naime, na društvenim mrežama se neretko mogu naći komentari da joj ovaj izlet baš nije trebao. Pored toga, mnogi su pisali kako Ana izgleda previše izveštačeno i da bi neka profesionalna glumica uradila bolji posao.

Seka Aleksić

Seka se oprobala u filmu "Mi nismo anđeli 3: Rokenrol uzvraća udarac", a njen debi pred kamerama izazvao je oprečne komentare. Ona se nakon toga pojavila i u epizodnoj ulozi pevačice u seriji "Ljubav, navika, panika" i tu je odlučila da stane. Mnogi su zaboravili da je Seka glumila u trećem nastavku "Anđela", a najviše su ismevali njen izgled. 

Pre nekoliko godina je trebalo da se pojavi u još jednom filmu, ali je tada glumac Irfan Mensur oštro negodovao. On je izjavio da mu nije jasno ni zašto je glumila u "Anđelima", te da ne treba da dobija nove uloge.

- Nije ona kriva, kriv je taj čovek (Srđan Dragojević) što ju je angažovao. Pitajte tog čoveka što je angažovao Seku Aleksić? Ja ne znam šta je dotična po zanimanju, možda je frizerka - rekao je tada Irfan Mensur. 

printscreen/ 24sedam
 

Emina Jahović

U vreme dok je još uvek bila žena Mustafe Sandala, Emina Jahović je igrala glavnu žensku ulogu u turskoj seriji "Polje lala". Turska javnost je negodovala zbog toga što je baš ona dobila ulogu, umesto da je pala u ruke neke turske glumice. 

Serija se emitovala i kod nas, a ono zbog čega je Emina najviše kritikovana od strane domaće publike bilo je to što joj je sinhronizovan glas. Naime, iako je godinama živela u Turskoj, Emina u to vreme još uvek nije savladala jezik. Ona je na setu izgovarala svoj tekst, ali je kasnije u studiju profesionalna glumica preko njenog glasa iznova snimala sve njene rečenice.

Emina Jahović ATAImages/Antonio Ahel
 

Aleksandra Prijović

Serija "Ubice mog oca" i te kako je popularna kod domaće publike, pa nije ni čudno što se snima već peta sezona. Plejada domaćih glumaca zaigrala je u ovom ostvarenju, a među njima našla se i pevačica Aleksandra Prijović. Ona se pojavila u osam epizoda, a pored toga je nastala i pesma "Duguješ mi dva života" koja je postala veliki hit. 

Iako su hvalili njen performans kao pevačice, kako glumci iz serije, tako i gledaoci, na njenu glumu publika nije blagonaklono gledala. Komentari su bili da je previše stidljiva i stegnuta, te da deluje čak i na malim ekranima kao da je "veštačka". I sama Aleksandra je govorila da je ovo bio jedan profesionalni izazov za nju, ali da se više ne bi oprobala u takvim projektima.

ATAImages/ A.A.
 

Milica Pavlović

Poslednja pevačica koja je zaigrala u domaćoj seriji je Milica Pavlović. Ona se pojavila u dugoočekivanoj seriji "Pevačica", čija je prva sezona i te kako pohvaljena od strane ljudi iz filmskog sveta, ali i publike. Uspeh koji je ova serija doživela zahvaljujući žanru netipičnom za našu televiziju, a koja je dala nesvakidašnju priliku da publika zaviri sa druge strane blještavog sveta estrade pokazuje da su svi bili željni ovakvog projekta. No, Milica Pavlović, iako je na trenutak delovalo da bi mogla biti dobra, se baš i nije pokazala.

Ono što su gledaoci najviše kritikovali u njenom performansu bilo je to što se "mazi" dok izgovara tekst i da izgleda kao da je preumorna došla na snimanje, te da joj se niti priča niti radi. No, to nije promenilo uspeh serije, koja je dobila drugu sezonu čije bi snimanje trebalo da počne u martu naredne godine.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike