Gledate li isto što i poznati? Ovo su serije i filmovi koji su njih oduševili!

04.04.2021

07:15 >> 22:58

0

Od hip-hopera, pa do densera - čitaocima 24sedam preporučuju šta ne bi smeli da zaobiđu

Gledate li isto što i poznati? Ovo su serije i filmovi koji su njih oduševili!
Copyright 24sedam/ATA Images

Pandemija koronavirusa ne dozvoljava nam da se družimo kao pre, izlazimo i veselimo, ali je takoreći omogućila da gledamo filmove i serije na pretek. Hiperprodukcija definitivno ide u prilog ovog situaciji, a to su najviše iskoristili pevači koji govoto jedini ne rade ništa već godinu dana. Zato je ovo idealno vreme da nadoknade i pogledaju sve ono što zbog obaveza nisu bili u mogućnosti, pa smo pozvali pojedince da preporuče nešto i čitaocima 24sedam.

Netfliksove „proizvode” publika najviše voli da gleda ukoliko prati strano filmsko tržište, a Igor Lazić Niggor oduševljen je serijom iz 2012. godine.

Igor Lazić Niggor ATAImages/ Antonio Ahel

– Trenutno gledam seriju ,,The Sinner” na Netfliksu, koja je odlična. U pitanju je drama sa tri zasebna serijala. Takođe, preporučio bih svima da pogledaju i Netfliksov dokumenatrni film ,,My Octopus Teacher”. Posle ovog dokumentarca nećete ostati ravnodušni. Svi koji su voleli da pojedu hobotnicu, nakon ovog filma neće je zasigurno okusiti do kraja života – rekao nam je Niggor.

The Sinner screenshot

My Octopus Teacher screenshot

Maja Berović takođe je tokom proteklih godinu dana pružila sebi užitak da pogleda sve ono što je ranije želela, a vreme joj nije dozvoljavalo.

– Uspela sam za vreme izolacije da pogledam sve ono što nisam u prethodnom periodu. Obožavam da gledam turske filmove i serije, uz neke se desi i da zaplačem. Nedavno sam odgledala sve sezone „Sulejmana Veličanstvenog” i mogu vam reći da sam dugo bila pod utiskom – zaključila je ona i dodala da je interesuju dobri filmovi i serije u kojima ima istorijskih primesa.

Njena koleginica Aleksandra Mladenović trenutno gleda jednu tursku seriju, ali kaže da, ipak, više voli da sluša muziku.

Pročitajte još:

– Trenutno gledam tursku seriju „Fatalna ljubava”. Serija je prelepa, sam naziv kaže – fatalna ljubav (smeh). Smenjuju se ljubav i drama i to mi se dopada. Ali, iskreno, ne gledam puno televiziju. Uglavnom slušam muziku i to volim sve. Što bi se reklo, od Silvane do Nirvane. Važno mi je samo da bude uključena muzika. Nekad pustim Jutjub, pa sam kombinuje pesme kako šta bude na redu – kaže ona, pa smo je upitali da li nešto čita.

I tu se kod Aleksandre interesovanje vrti oko ljubavi, pa je otkrila da joj se dopada knjiga „Pet jezika ljubavi”, koju trenutno čita.

Ipak, bez domaćeg repertoara ne može ništa da prođe, a i tu je ponuda velika. Serija „Porodica” trenutno je najpopularnija i nema ko je nije pogledao, pa tako je nije zaobišao ni Dženan Lončarević.

Promo / Porodica

– Ja nazive filmova ne pamtim, iako volim da ih gledam. Međutim, ono što bih ja svima preporučio ako nisu gledali, jeste serija koju uvek iznova mogu da gledam, a to je „Lud, zbunjen, normalan” sa fenomenalnim Mustafom Nadarević i ostalom ekipom – kaže Lončarević.

S obzirom na to da trenutno prati seriju „Radio Mileva”, jasno je da Dženan voli komediju.

ATAImages/ Antonio Ahel

– „Radio Mileva” mi je veoma slatka i pitka serija i uživam da je gledam. Počeo sam od prve epizode da pratim i seriju „Porodica”, jer su mi zanimljive te činjenice i glumci koji dobro pariraju originalnim likovima. Međutim, ništa bez moje jedine ljubavi – muzike, bez koje nijedan dan ne mogu da izdržim – ističe pevač i dodaje da je svakodnevno u studiju, pa da i nema mnogo više vremena nego u ono „regularno” bez korone.

Printscreen

Domaća ostvarenja voli i Gagi Đogani, dok strane filmove gleda, ali mu nisu zanimljivi. Od naših filmova i serija skoro da ne postoji nešto što denser nije odgledao.

– Serija „Porodica” mi se dopala, a pre toga sam gledao „Vikend sa ćaletom”. Nenad Jezdić je sjajan, obožavam ga gde god da se pojavi. Teško mi je da izdvojim ono što najviše volim, ali za svaku preporuku mi je film „Parada”, „Balkan ekspres” i „Lepa sela lepo gore”. Za strane filmove i serije uopšte nemam interesovanje, iz razloga što zbog hiperprodukcije nije uvek onaj kvalitet koji mene može da ponese. Ne volim da gledam nešto, a da unapred znam kako će se završiti – naglašava Đogani.

Gagi Đogani, ATA Images/Antonio Ahel

On se često zabavi i gledajući naučne emisije, dodaje, a često prebaci na kanal Nacionalna geografija.

Iako nema nastupe, Mina Kostić nema mnogo vremena ni za serije, a ni za filmove. Uspeva da prati serije „Radio Mileva” i „Igra sudbine”, a tu aktivnost često radi zajedno sa ćerkom Anastasijom. Zbog nje gleda i dečiji sadržaj, pa je roditeljima sa decom preporučila najpre crtani film.

Printscreen

– Obavezno gledam „Radio Milevu” i „Igru sudbine”, a na TV Minimaksu gledamo crtani „Radoznali Džordž” i pred spavanje „Laku noć, deco”, emisija koja se nažalost ne daje ni na jednom programu. Zato puštamo preko Jutjuba. Od filmova sam gledala u poslednje vreme komedije, koje najviše i volim, ali i stare filmove koji se daju na nekoliko kanala. Međutim, šta god da se daje na TV, ako je posle 22 sata, kasno je. Tada uveliko spavam, jer ujutru idem sa Anastasijom u jutarnje šetnje. Posle ona ima onlajn školu i tako mi je ceo dan organizovan – kaže pevačica, koja se bavi i ćerkinom školom pa je svakodnevno zauzeta.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike