Uroš Ćertić se ponovo oglasio o Mariji Veljković: Jutros mi je poslala poruku, neka me ostave na miru!

22.04.2022

11:04

6

Kaskader je objasnio kako s voditeljkom izvesno vreme nije ni bio u kontaktu, sve dok se oko njihovog odnosa onlajn nije podigla prašina

Uroš Ćertić se ponovo oglasio o Mariji Veljković: Jutros mi je poslala poruku, neka me ostave na miru!
marija veljković uroš ćertić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Antonio Ahel/ATA Images

Vest o razvodu voditeljke „Slagalice" Marije Veljković svojevremeno je bila odjeknula poput bombe, međutim sada, da je razlog njihovog rastanka - afera s kaskaderom Urošem Ćertićem, tek je sve zatresla. Tim povodom, ekipa 24sedam kontaktirala je Uroša, koji nam je oštro objasnio da je sve što on sada želi - to da ova drama prestane.

Posebno se čak i obratio arhitekti Milanu Milovanoviću, s kojim je Marija bila u braku, te njegovom izvesnom prijatelju koji se „raspituju po gradu o ovoj romansi".

- Mi smo komšije, tu, 200 metara. Viđali smo se, „družili" neko vreme. To je sve što mogu da kažem! Upoznali smo se, koliko se sećam, odavno, na televiziji. Imamo zajedničke prijatelje, glumce, ne znam... Hoću samo da prestane. Da li on (Marijin bivši muž) ili njegovi prijatelji, da pod lažnim ženskim imenima ostavljaju komentare na članke o njenom razvodu: „Nije ona njega ostavila, on je nju i decu najurio jer se je*ala s komšijom Urošem!" Ili: „Nije tačno da se razvode zbog ovog ili onog, viđali smo je kako ulazi i izlazi iz njegovog ulaza na Gundulićevom vencu" - naglasio je on, pa dodao kako su njemu sporni komentari i te kako vidljivi. 

Uroš Ćertić, 24 sedam / Katarina Mihajlović
 

- Evo, idite na Gugl, neko ispod svakog teksta o Marijinom razvodu, a pod ženskim imenom, ostavlja komentare o tome kako se je*ala sa Urošem kaskaderom, Ćertićem komšijom i tako.. Još se njen muž i njegov prijatelj raspituju po gradu da li je to istina! Da je ona bila sa mnom. Hoću da prestanu da se raspituju po gradu i da li on ili neko od njegovih, da prestane da ostavlja komentare pod „fejk" i ženskim i muškim imenima - ponovio je.

S voditeljkom više nije u kontaktu. Ipak, pisala mu je ranije ovog dana, uznemirena pošto je videla šta se dešava.

- Marija i ja se više i ne čujemo, jer je on reagovao. Jutros mi je pisala zbog ovoga, pitala me je šta je ovo. Zato što su oni, valjda, još u procesu razvoda... Kad smo se mi „družili" oni su bili u braku samo na papiru. Dve godine su u stvari bili cimeri, spavali su u različitim sobama. On nije hteo da se iseli. Želim da ovo sve prestane i nadam se da će ovo da ga osvesti - zaključio je on.

Marija Veljković, ATAImages/Antonio Ahel
 

Marija se do zaključenja ovog teksta nije javljala na naše pozive. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike