Jovana Jeremić uzvraća udarac Mariji i Ćertiću: Neka se lično obračuna sa mnom, a ne da mi šalje svog ljubavnog čuvara

24.04.2022

12:29

2

Voditeljka je istakla da je kaskader neinformisan, te mu je na prozivku da nikada neće moći da bude voditeljka RTS-a zapušila usta i istakla da je ona još pre nekoliko godina prošla konkurs za Javni servis

Jovana Jeremić uzvraća udarac Mariji i Ćertiću: Neka se lično obračuna sa mnom, a ne da mi šalje svog ljubavnog čuvara
Uroš Ćertić Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Uroš Ćertić je putem Instagrama prozvao voditeljku Jovanu Jeremić, kako bi zaštitio i stao u odbranu svoje prijateljice Marije Veljković, sa kojom ga povezuju danima unazad, a postoje i navodi da je voditeljka okončala svoj brak baš zbog kaskadera. 

Jeremićeva nije mogla da se uzdrži od prozivki ni na Vaskrs, jer ju je komentar kaskadera izveo iz takta. Ona se oglasila za 24sedam, pa uputila Ćertiću brutalnu poruku.

- Urošu Ćertiću, koji nisi informisan, ja sam radila na RTS-u, za razliku od tvoje drugarice Marije Veljković, za koju se ne zna kako je primljena na RTS-u. Za tvoju informaciju, Jovana Jeremić je prošla konkurs od 17.000 ljudu na RTS, i ušla u deset najbolji TV lica gde je volontirala za Beogradsku hroniku i Jutarnji program. A nakon toga sam puštena niz vodu kada je Tijanić preminuo, jer nije bilo mesta na televiziji. Ja sam, za razliku od njegove drugarice za koju se ne zna kako je primljena, primljena preko legalnog konkursa. Sve znači što je rekao, pada u vodu. Što se tiče Marije Veljković, neka se lično obračuna sa mnom kroz medije, a ne da mi šalje svog ljubavnog čuvara Uroša Ćertića. Svoje lične frustracije neka izrazi direktno na meni, ona koja je svog muža varala i zamenila sa jednim rijaliti igračem. Nije mi problem, navikla sam da stanem na crtu i mnogo opasnijim muškarcima koji nisu džentelmeni - kaže Jovana i dodaje:


Printscreen ,,Novo jutro" Pink TV
Jovana Jeremić

- Što se tiče mog fizičkog izgleda, o njemu govore moje naslovne strane i rejtinzi. Ne bih se previše obazirala na komentare nevidljive zamene na filmu i u životu kao što je Uroš Ćertić", rekla je na kraju Jovana.

Podsetimo, Uroš je na Instagramu žestoko isprozivao Jovanu, uporedivši je sa klovnom i dvorskom ludom.

Instagram printscreen/ukicertic011
Uroš Ćertić prozvao Jovanu Jeremić

- Ne postoji transplantacija mozga, lica, nogu, svega, rodnog lista zbog kojeg bi ti mogla da radiš na RTS-u, kao voditeljka, a kamoli ovakva. Radi to što radiš, i ćuti dok traje. Ne komentariši ružno druge žene.Ti ne shvataš i dalje da si dvorska luda sa kojom se vlasnici televizije sprdaju, a ne ni pravnica ni voditeljka. Ljudi, što jes, jes, gledaju, tako da imaju klovna i gledanost. Mislim da nisi u poziciji da komentrišeš onakvu majku, glumicu i voditeljku i lepotu starinsku. - napisao je između ostalog Ćertić. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike