Marija Veljković otišla iz Beograda: Posle velikog skandala ovde pronašla utehu! (FOTO)

27.04.2022

08:59

0

Naslednice su non-stop sa njom, njima je u potpunosti posvećena

Marija Veljković otišla iz Beograda: Posle velikog skandala ovde pronašla utehu! (FOTO)
Marija Veljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka „Slagalice" Marija Veljković se nedavno našla u centru skandala, pošto se bilo pročulo kako joj je navodno brak „pukao" zbog afere s kaskaderom Urošem Ćertićem. Ona ove navode pojedinih medija nije želela ni da komentariše od šoka, a sada, s naslednicama je otputovala u Knjaževac, gde sve vreme provodi u porodičnom okruženju.

- Moram da kupim rolere, nema druge... - potpisala je ona svoju objavu na Instagramu, s koje je jasno da je najmlađima maksimalno posvećena.

Marija Veljković Instagram screenshot / mare.veljkovic
 

- Mamina supa je najlepša - poručila je, pak, u okviru svojih „storija" na pomenutoj društvenoj mreži, ne dozvoljavajući da je stres iz Beograda pogađa.

Marija Veljković Instagram screenshot / mare.veljkovic
 

Podsetimo, pošto se pročulo da joj je, navodno, brak propao zbog afere s kaskaderom, Veljkovićeva nije skrivala svoj šok. Tada, za „Telegraf" je naglasila kako navode koji kruže ne želi da prokomentariše.

Ćertić je, s druge strane, oglasivši se za 24sedam, objasnio kako njih dvoje već izvesno vreme i nisu u kontaktu, te izrazio veliku želju da šuškanja, jednostavno, prestanu. Viuše o tome možete da pročitate OVDE.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike