Ljubavni brodolomi voditeljki „Slagalice”: Jednu muž ostavio sa dvoje dece, drugu zbog Bekvalčeve

26.04.2022

12:22

2

Medijske stupce iz dana u dan popunjavaju priče o navodnoj aferi Marije Veljković i kaskadera Uroša Ćertića, ali ona nije jedina o koju su pratili negativni napisi

Ljubavni brodolomi voditeljki „Slagalice”: Jednu muž ostavio sa dvoje dece, drugu zbog Bekvalčeve
estrada - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Pre nekoliko meseci javnost je ostala zatečena informacijom da se voditeljka „Slagalice” Marija Veljković i njen suprug Milan Milovanović razvode posle 11 godina braka tokom kojih su dobili troje dece.

No, ona nije jedina voditeljka koja je imala turbuletan emotivni život o kom se mnogo pisalo u medijima. 

Marija Veljković

Razvod Veljkovićeve ne bi izazvao veliku famu, da se nisu pojavile spekulacije da se Marija rastala od muža navodno zbog afere sa kaskaderom Urošem Ćertićem. I dok je voditeljka bila šokirana kada su je novinari pozvali da utvrde tačnost ovih informacija, Ćertić je bio voljan da pojasni da su njih dvoje prijatelji. 

Printscreen/Instagram
Marija Veljković i Milan Milovanović

 

- Mi smo komšije, tu, 200 metara. Viđali smo se, „družili" neko vreme. To je sve što mogu da kažem! Upoznali smo se, koliko se sećam, odavno, na televiziji. Imamo zajedničke prijatelje, glumce, ne znam... Hoću samo da prestane. Da li on (Marijin bivši muž) ili njegovi prijatelji, da pod lažnim ženskim imenima ostavljaju komentare na članke o njenom razvodu: „Nije ona njega ostavila, on je nju i decu najurio jer se je*ala s komšijom Urošem!” Ili: „Nije tačno da se razvode zbog ovog ili onog, viđali smo je kako ulazi i izlazi iz njegovog ulaza na Gundulićevom vencu” - naglasio je on za 24sedam

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Veljković i Uroš Ćertić

Inače, voditeljka ranije govorila o njenim planovima za razvod isticala je da tome nije doprinela treća osoba.

- Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu - rekla je ranije voditeljka.

Kristina Radenković

Kristina je već osam godina u srećnom braku sa advokatom Nikolom Radojevićem, sa kojim ima dvoje dece, ali dok njega nije upoznala u medijima su se širile raznorazne priče o njenom ljubavnom životu. 

Pisalo se da je bila u velikoj ljubavi sa rukometašem Ljubom Jovanovićem 2004. godine, ali da je ta veza imala  mnogo trzavica, pogotovo kada je sportista upoznao pevačicu Natašu Bekvalac, prenosili su tada mediji.

Antonio Ahel/ATAImages
Kristina Radenković

 

Kako je 2013. godine govorila Kristina, dokaz njihove jake ljubavi je taj što su se i nakon raskida uvek vraćali jedno drugome.

Međutim, definitivni kraj njihove ljubavi bio je 2014. godine kada se Ljuba pomirio sa Natašom Bekvalac i definitivno prekinuo svaki odnos sa Kristinom. Nkon ovog kraha, Kristina upoznaje Nikolu Radojevića, njenog sadašnjeg supruga, dok Ljuba u isto vreme ženi Bekvalčevu.

- Shvatam da smo jedno kraj drugog emotivno sazrelii i to što smo ponovo zajedno je možda najlepša stvar koja je mogla da nam se desi. U Ljubi ima istinskog prijatelja za ceo život - govorila je ona tada. 

Milica Gacin

Voditeljka Milica Gacin svoj privatni život čuva samo za sebe. Retke situacije su bile kada je ona želela da otkrije bilo šta o svojoj porodici, ali je imala potrebu da sa svojim pratiocima podeli bol koju je osetila kada se razvodila od supruga sa kojim ima ćerke Hanu i Katju.

- Ja sa svojih 20 godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa 30 sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala. I onda sam se tako ukalupljena u taj stereotip strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu. Ja nisam izlazila iz kuhinje danima, satima. Da sve bude tip-top, jer sam iz vojvođanske kuće, da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. I znate šta se desilo - priznala je ona i dodala:

- I znate šta se desilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je: „Ja ovo više ne mogu, meni je teško", i okrenuo se i otišao - ispričala je Milica u pomenutom videu, pa dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)

 

- Ja sam se našla u nezavidnoj situaciji, sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći umirući. Tada sam shvatila da je moja jedina opcija uspeh, da ja nemam mogućnost za bilo šta drugo. Nego samo imam mogućnost da uspem i to je sve što ja sebi mogu da dozvolim. Ali uopšte nije lako - istakla je nedavno voditeljka.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike